Drzwi Parmax

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

20 kwietnia 2012, 17:16

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy ktoś zamawiał drzwi w firmie Parmax? Proszę o opinie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2012, 10:43

dobrze drzwi fajna jest kolekcja inox

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2012, 11:05

potwierdzam też mam inoxy 08 i jestem zadowolony

Zgłoś | Cytuj | Link

10 maja 2012, 19:41

Polecam, fany design, solidne wykonanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 maja 2012, 22:17

Zakupiliśmy kilka miesięcy temu drzwi P 02 z dostawką boczną . Na początku nie moglismy się zdecydować ponieważ mają naprawdę ciekawą ofertę , wszystkie drzwi naprawdę godne uwagi, ale niestety drzwi wejściowe mamy tylko jedne .Po wizycie w Parmaxie i dłużej rozmowie - w końcu wybraliśmy . Konstrukcja solidna , zamki kl,C , kolorów do wyboru 12 , wykonanie pod wymiar - cóż można więcej chcieć. Termin dotrzymany , montaż wykonany . Naprawdę POLECAM w 100 %.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 maja 2012, 17:23

tak zgadzam się te nowe kolekcję sa poporostu super nigdzie nie znalazłam tego typu drzwi i takiego wyboru - jak narazie sprawują się b. dobrze i myslę że tak pozostanie

Zgłoś | Cytuj | Link

14 maja 2012, 21:47

Witam , my akurat mamy drzwi bardziej tradycyjne niż nowoczesne ale równie piękne i solidnie wykonanie . Dopiero jak zobaczyłam na żywo to się przekonałam że warto je zakupić i nie żałuje , użytkujemy je już trzeci rok i naprawdę jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2012, 22:09

Jak dla mnie drzwi super, mamy wewnętrzne i naprawdę jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu , ale jak wiadomo zawsze znajdą się przeciwnicy. Ja naprawdę POLECAM .

Zgłoś | Cytuj | Link

28 maja 2012, 18:57

Mnie montowali drzwi wewnętrzne w całym domu i jestem zadowolony. Solidnie osadzili, drzwi same w sobie dobrej jakości. Polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

23 czerwca 2012, 09:38

Zamówiłam drzwi zewnętrzne, montaż poszedł sprawnie, drzwi są dobrze osadzone. Jakość drzwi jest satysfakcjonująca - wyglądają bardzo solidnie. Mogę śmiało polecić.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 231

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >