Drzwi Parmax

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

2 lipca 2012, 15:08

Zgadzam sie: good 0 bad

Szczerze mówiąc to nigdy nie miałem okazji tam zamawiać,więc nie mam opinii. Polecam także nasze drzwi Erbesp, ceny są bardzo atrakcyjne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lipca 2012, 14:18

Widzę konkurencja nie śpi :D

Użytkownik Gość: Gosia Z napisał: Porażka, Zakupiłam drzwi w tej firmie od początku się
wypaczyły, jakość jakoś marna według mnie, a sam
właściciel niesolidny, ponieważ pomimo wielu telefonów
nawet nie raczył odpowiedzieć na reklamację. Pracownik,
który przyjechał na reklamacje sma powiedział,że szkoda
było pieniędzy. Myślę,że sprawa zakończy się w
Sądzie, bo nie odpuszczę. Pojadę po całości łącznie z
rzeczoznawca i zwrotem kosztów za mecenasa, bo wyrób
okazał się bublem. Dysponuje całą dokumentacją, jeszcze
raz nie polecam , w drzwiach jest szczelina taka,że widać
co znajduję się na zewnątrz domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Użytkownik Gość: Gosia Z napisał: Porażka, Zakupiłam drzwi w tej firmie od początku się

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lipca 2012, 22:55

Zawsze marzyłem o dużym, przestronnym mieszkaniu. Gdy wreszcie spełniliśmy swoje marzenia i zbudowaliśmy wymarzony kątek pozostała tylko kwestia wykończenia. Solidna firma z Krakowa zrobiła dla nas jasne, szklane drzwi wewnętrzne http://glasshouse.com.pl/produkty/drzwi-przesuwne/

Zgłoś | Cytuj | Link

1 sierpnia 2012, 22:36

Wypraszam sobie przypisywanie mi,że należę do konkurencji.Ktoś usunął mój pierwotny wpis o w/w treści, który cytował Łukasz P. Nie byłabym zdziwiona, że Łukasz P.może reprezentować Parmax. To jest szczera prawda o jakości drzwi ,które zakupiłam, do chwili obecnej nikt nie pofatygował się, aby rozwiązać problem bublowatych drzwi, następnym razem umieszczę fotki,żeby zobrazować i "zareklamować" cudowny wyrób Parmaxu.
Uważam,że wpisy na tej stronie są sterowane przez pracowników Parmax, gdyż mój niepochlebny został usunięty, a te pozytywne są na stronie. Pozdrawiam Gosia Z.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2013, 00:15

Ja mam drzwi od Parmax-a już 7 lat Zewnetrzne, wewnętrzne i balkonowe razem z oknami Nie mam żadnych wypaczen dziur ani nawe lakier nie chce zejść (nawet ich za bardzo nie czyszcze) Dom położony ogólnie na wygwizdowie - leje po nich od wschodu i zachodu Nic Zeby je chociaż przemalowac to bez sensu bo po co ruszać jak się nic nie dzieje a np belki pod dachem to już dawno bez lakieru i popekane A przecież i jedno i drugie drewniane To co chcecie od nich Ja już bym nadala im nowy kolor a się nie zanosi Polecam i pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 stycznia 2014, 21:22

nie znam tej firmy niestety:/ U mnie drzwi wejściowe montowała ta sama ekipa co okna - i mamy i okna i drzwi sprawdzonej firmy Drutex. Nie wiem jak w innej części kraju, ale na południu jest ona bardzo popularna

Zgłoś | Cytuj | Link

8 kwietnia 2014, 10:29

Zgadzam się, nie wiem jak taka firma z małej mieściny to zrobiła, ale wszędzie widać samochody Drutexu a ile razy przytrafi mi się jazda do Słupska przez Bytów (kierując się na Lębork) to widzę ich parking, na którym jest po prostu żółto. Sama też mam ich okna, drzwi zewnętrze mam Fasady ze Słupska, a wewnętrzne - zwykłe DRE, ale nie narzekam.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2014, 10:45

Ja również mogę polecić drzwi firmy Parmax,produkt na wysokim poziomie. Mało na nie reklamacji, porównując podobne firmy

Zgłoś | Cytuj | Link

25 sierpnia 2014, 14:02

W moim sklepie mam drzwi automatyczne
od http://www.alumex.pl/oferta-okna-drzwi-fasady -scianki-dzialowe i jeszcze nigdy mi się nie zacięły. Naprawdę dobra jakość.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 listopada 2014, 17:21

Czekam na zabranie drzwi zewnętrznych firmy PARMAX i naprawę w ramach gwarancji wad od maja 2014r. (jest listopad), polityka firmy przetrzymać klienta jak się da najdłużej, może mu się znudzi...

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • Montaż okien Liczba postów: 92 Grupa: Montujemy o... W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pyta...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
  • drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 579

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >