Drzwi Parmax

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

20 kwietnia 2012, 17:16

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy ktoś zamawiał drzwi w firmie Parmax? Proszę o opinie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2012, 10:43

dobrze drzwi fajna jest kolekcja inox

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2012, 11:05

potwierdzam też mam inoxy 08 i jestem zadowolony

Zgłoś | Cytuj | Link

10 maja 2012, 19:41

Polecam, fany design, solidne wykonanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 maja 2012, 22:17

Zakupiliśmy kilka miesięcy temu drzwi P 02 z dostawką boczną . Na początku nie moglismy się zdecydować ponieważ mają naprawdę ciekawą ofertę , wszystkie drzwi naprawdę godne uwagi, ale niestety drzwi wejściowe mamy tylko jedne .Po wizycie w Parmaxie i dłużej rozmowie - w końcu wybraliśmy . Konstrukcja solidna , zamki kl,C , kolorów do wyboru 12 , wykonanie pod wymiar - cóż można więcej chcieć. Termin dotrzymany , montaż wykonany . Naprawdę POLECAM w 100 %.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 maja 2012, 17:23

tak zgadzam się te nowe kolekcję sa poporostu super nigdzie nie znalazłam tego typu drzwi i takiego wyboru - jak narazie sprawują się b. dobrze i myslę że tak pozostanie

Zgłoś | Cytuj | Link

14 maja 2012, 21:47

Witam , my akurat mamy drzwi bardziej tradycyjne niż nowoczesne ale równie piękne i solidnie wykonanie . Dopiero jak zobaczyłam na żywo to się przekonałam że warto je zakupić i nie żałuje , użytkujemy je już trzeci rok i naprawdę jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2012, 22:09

Jak dla mnie drzwi super, mamy wewnętrzne i naprawdę jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu , ale jak wiadomo zawsze znajdą się przeciwnicy. Ja naprawdę POLECAM .

Zgłoś | Cytuj | Link

28 maja 2012, 18:57

Mnie montowali drzwi wewnętrzne w całym domu i jestem zadowolony. Solidnie osadzili, drzwi same w sobie dobrej jakości. Polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

23 czerwca 2012, 09:38

Zamówiłam drzwi zewnętrzne, montaż poszedł sprawnie, drzwi są dobrze osadzone. Jakość drzwi jest satysfakcjonująca - wyglądają bardzo solidnie. Mogę śmiało polecić.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • Montaż okien Liczba postów: 92 Grupa: Montujemy o... W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pyta...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
  • drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 566

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >