Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline rysiek1 majster
|
Osobiście jestem zachwycony ofertą http://eco-door.pl/ Kolekcja Africa robi wrażenie, jest w czym wybierać, drzwi wyglądają naprawdę solidnie.U mnie w domku już rok czasu cieszą oko. |
| |
Reklamy Google | |
offline Marciniak doświadczony
|
Według mnie bardzo dobrym rozwiązaniem dla osób lubiących wymieniać wygląd drzwi są rozwiązania od Gerdy. Po pierwsze wszelkie zdobienia na drzwiach są wymienne, czyli można je spokojnie demontować bez naruszania samej konstrukcji drzwi. Po za tym niektóre modele drzwi Gerdy to drzwi panelowe, czyli na metalowej bazie montowane są panele, które można też spokojnie wymieniać na inne. |
|
Drzwi dla lubiących metamorfozy
«
Powrót do artykułu: Drzwi dla lubiących metamorfozy | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Jak dobrać kolor okien, drzwi i bramy garażowej Liczba postów: 6 Grupa: Budowa i re...
- „Żółta” pianka pistoletowa „Okna i Drzwi” - nowość... Liczba postów: 9 Grupa: Budowa i re...
- Aluminium podstawowe wiadomości - proces produkcyj... Liczba postów: 4 Grupa: Budowa i re... Strona wiadomości z kraju i ze świata to kompleksowe źródło informacji o wydarzeniach, które mają znaczenie zarówno lokalne, jak i globalne. Oferujemy szeroką g...
- Co to są sufity napinane i gdzie można je stosować... Liczba postów: 3 Grupa: Budowa i re... Łał to naprawdę ciekawy temat.
- Elektronarzędzia sprawdzone w akcji przez strażakó... Liczba postów: 21 Grupa: Budowa i re... Szukając wysokiej jakości w zakresie elektronarzędzi oraz narzędzi ogrodowych, w tym również sprzętów jak myjki ciśnieniowe, agrotkaniny, piły do drewna, czy te...