Drzwi do garderoby

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

9 lipca 2010, 12:50

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam,
mam w planach garderobę, na razie jest to jeden długiii pokój, który miał być samą sypialnią ale postanowiliśmy ją przedzielić i zrobić z części garderobę. Już na tym etapie prac chciałabym zaplanować drzwi, bo mi się bardzo podobają przesuwane ale nie wiem ile miejsca potrzeba na takie drzwi. A może już coś nowego się pojawiło i może podpowiecie jakieś fajne rozwiązanie? :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lipca 2010, 10:14

Miejsca na drzwi potrzeba tyle ile ma szerokość i wysokość szafy. Mi osobiście podobają się wykonane z wikliny i szkła. Można wymyślić piękne połączenia np. Liście z wikliny i kwiaty ze szkła.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lipca 2010, 12:18

Użytkownik kinga20 napisał: Miejsca na drzwi potrzeba tyle ile ma szerokość i wysokość szafy.

Tylko u mnie jest to szerokość pokoju - to jak mam to rozwiązać? Sama się nie znam, czy to da się w ogóle tak zamontować?
Pomysł z wikliną bardzo mi się podoba :D ale też nigdy nie widziałam takiej szafy z wikliną. Jak to się czyści itp?:)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2016, 12:53

A czy ktoś z Was ma może drzwi wykonane ze szkła typu lacobel? Jeśli tak, to jak oceniacie jego trwałość i wygląd? Warto?

Zgłoś | Cytuj | Link

21 stycznia 2016, 14:48

Ja mam garderobę za łóżkiem którą wysuwa się na bok. Wchodząc do sypialni jest w ogóle niezauważalna

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 stycznia 2016, 15:43

Tego typu szklane drzwi do garderoby są modnym i popularnym rozwiązaniem,więc myślę że warto się nad nim zastanowić,to zawsze coś innego i bardziej oryginalnego niż standardowe drzwi przesuwane,np: wykonane z drewna.

www.SwiatPlastiku.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

7 marca 2016, 12:31

Szkło lacobel to świetne rozwiązanie. Nie polecam oczywiście tak jak moi poprzednicy używania tego surowca do drzwi, ale w przypadku szafy jak najbardziej polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 marca 2016, 11:10

A co w przypadku jeśli w domu, lub w szczególności w mieszkaniu, nie ma możliwości stworzenia garderoby? Widziałam u koleżanki ciekawe rozwiązanie - kupiła szafę przesuwną z http://www.indecoszafynamiare.pl/ i wstawiła ją do wnęki w mieszkaniu i tanim kosztem ma mini garderobę w mieszkaniu w bloku. Przyznaję, że to ciekawe rozwiązanie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

18 marca 2016, 13:26

Najlepiej zamówić takie drzwi na wymiar w jakiejś firmie robiącej meble.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 kwietnia 2016, 13:40

A może rustykalne przesuwne? Bardzo klimatyczne.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Oświetlenie do domu Liczba postów: 73 Grupa: Ciekawe pom... Preferuję naturalne oświetlenie, dlatego oprócz konwencjonalnych źródeł światła używam naturalnych świec. Dodają romantyzmu i komfortu każdemu pomieszczeniu. Sz...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19403 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 413

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >