Drzwi do piwnicy

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

27 czerwca 2017, 10:14

Zgadzam sie: good 0 bad

Mi bardzo podobają się drzwi wykonane z aluminium, dla mnie są jakieś takie trwalsze i zdecydowanie lepiej się prezentują :) Wiele dobrego o nich wyczytałem na blogu Tomasza (TUTAJ) :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 czerwca 2017, 08:27

Jasne! Drzwi aluminiowe do piwnicy. Trzeba na prawdę mieć ze 2 kury znoszące złote jajka. My tu rozmawiamy o czymś tańszym do piwnicy w granicach jakiegoś 1000-1200zł jak Erkado Herse, a Ty raptem wyjeżdżasz z drzwiami aluminiowymi za parę tysiaków.
Oj Tomku, Tomku ... popraw Ty się chłopie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 stycznia 2018, 20:50

Bardzo solidne i bezpieczne drzwi piwniczne zamawiałem w zeszłym roku od firmy www.labergroup.pl. Ich dodatkowym atutem jest niska cena i wygląd.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lutego 2018, 09:13

Pewnie zalezy od tego czy je widać z domu czy są to drzwi w bloku. JEśli będą widoczne to musza być estetyczne, jeśli to piwnica w bloku to metalowe będą ok

www.lizurej.pl/product_type/drzwi-zewnetrzne/page/4/?categor y=dwuskrzydlowe-z-dostawka

Ten post był edytowany przez drewbud dnia: 12 lutego 2018, 09:14
Zgłoś | Cytuj | Link

17 lutego 2018, 14:52

Do bloków to albo ludzie mają zbite z kilku kantówek takie coś na podobieństwo drzwi, albo jak pisze kolega wyżej można użyć jakiś tanich stalówek - tzw. drzwi technicznych. Maja znikome wygłuszenie i ocieplenie. Pokryte są cienką stalą. Mają się otwierać i zamykać i to w zasadzie koniec ich funkcji.
W domu wejście do piwnicy jak ulokowane jest na parterze to śmiało można dać drzwi typu Erkado Herse czy Interdoors Tower. Nie będzie tam bardzo dużo wilgoci, a stalowy element w ramie jak w Herse dodatkowo usztywni drzwi. W przypadku gdzie zejście zaczyna się na parterze, a drzwi montowane są już na samym dole to jednak polecałbym nawet zwykłe stalówki. I to jak Kolega pisze - jak są widoczne to coś ładniejszego, a jak nie to zwykłe techniczne też wystarczą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 marca 2019, 13:20

http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg Capsules Buy Amoxicillin gee.goeg.budnet.pl.mts.yb http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/

Zgłoś | Cytuj | Link

11 kwietnia 2019, 13:47

Ja uważam, że solidną firmą jest http://www.gerde.pl. oferują sprzedaż montaż, doradztwo :)

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lipca 2019, 08:21

Piwnica jest większa jak babcia ja lubię piwnicę chodzić z babcią lewej i z prawej strony. Kiedyś był Kacper w piwnicy pochodziłem w 2018 roku. Boję się piwnicy jest dużo drzwi a nie ma lawy w piwnicy. Jest na Ulicy: Legii Wrzesińskiej 24/a, b, c, d, e. Moja babcia mieszka w Legii Wrzesińskiej 24/9. Metalowe i szare i niebieskie napisy są w piwnicy.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 marca 2021, 11:11

Pamiętaj także, że warto zainwestować w dobre oświetlenie. Odpowiednio dobrana lampa piwniczna to podstawa w tym wypadku, aby wszystko było jak najbardziej rozłożone i położone. Polecam w takim wypadku https://sklep.bestlighting.pl/Lampy_piwniczne _LED gdzie znajdziesz świetne produkty LED, które na pewno sprawdzą się w tym miejscu.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2021, 16:35

Nie tyle drzwi, co samo wykonanie piwnicy w tym wypadku wydawało się najbardziej wymagające. Dlatego zgłoszenie się do https://www.szambobetonowe24.pl/piwnice-beton owe traktowałem jako obowiązek. Zorganizowana piwnica w pełni sprostała moim wymaganiom a do tego prezentuje się znakomicie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 306

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >