Ja na twoim miejscu psozukalbym w sklepie z duzym wyborem, sprawdz tutaj www.abra.szczecin.pl anrpawde warto!
Stron: 7 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
Gość: dwqqwdqw praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline arian praktykant
|
Na pewno w przypadku drzwi do pokoju małego dziecka najlepiej unikać przeszkleń. Oczywiście przede wszystkim ze względu na bezpieczeństwo dziecka. Opieram to na własnych doświadczeniach z dzieciństwa. Kiedyś podczas zabawy wpadłem na drzwi z przeszkleniami, które się potłukły na drobne kawałki. Skutek tego wydarzenia był taki, że konieczne było szycie ręki. Do dzisiaj mam złe wspomnienia ;) Dlatego w przypadku pokojów dziecięcych warto ograniczać potencjalne zagrożenia i zwracać uwagę na materiały, również w przypadku drzwi. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: kinestycznyziom praktykant |
dokładnie, także zrezygnowałabym z przeszkleń, zastanawiam się też nad sensem zamka wewnętrznego, tak, aby maluch nie dobrał się do niego i nie zamknął się przypadkowo lub "dla zabawy" w pokoju. Ja drzwi do pokoju dziecięcego dla naszych dzieciaków kupiłem w http://eko-win.pl/ - prosty model, ale właśnie fajne jest to, że możesz porównać i marki i ceny. |
| |
offline Jarek89 majster
|
|
| |
offline Lukki kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline patiko fachowiec
|
|
| |
offline Wiesiek66 doświadczony
|
|
| |
offline Belle-Amelie.pl majster
|
|
| |
offline bazyliszek inżynier
|
Ciekawe podajecie pomysły :) A jak dziecko podrośnie i zmieni mu się gust, to trzeba będzie stare drzwi wymienić na nowy model i wtedy polecam skorzystać z oferty drzwi wewnętrznych sklepu persecto.pl. Są modne i nowoczesne, myślę, że się spodobają nastolatkowi. |
| |
offline termik majster
|
drzwi to mają pasować do mieszkania, zresztą wszystkie powinny być takie same, ja mam takie mniemanie, nie chciałbym mieć do każdego pomieszczenia innych drzwi, ta firma ma fajne możliwości http://www.stolbud.pl/skrzydla-wewnetrzne.htm l , co do pokoju dziecka to można je po prostu czymś udekorować, jakimiś nalepkami, malowidłami, przywieszkami. |
|
Stron: 7 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸