Drzwi do pokoju dziecka

« Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

4 października 2015, 11:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja na twoim miejscu psozukalbym w sklepie z duzym wyborem, sprawdz tutaj www.abra.szczecin.pl anrpawde warto!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 października 2015, 14:54

Na pewno w przypadku drzwi do pokoju małego dziecka najlepiej unikać przeszkleń. Oczywiście przede wszystkim ze względu na bezpieczeństwo dziecka. Opieram to na własnych doświadczeniach z dzieciństwa. Kiedyś podczas zabawy wpadłem na drzwi z przeszkleniami, które się potłukły na drobne kawałki. Skutek tego wydarzenia był taki, że konieczne było szycie ręki. Do dzisiaj mam złe wspomnienia ;) Dlatego w przypadku pokojów dziecięcych warto ograniczać potencjalne zagrożenia i zwracać uwagę na materiały, również w przypadku drzwi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 maja 2016, 15:20

dokładnie, także zrezygnowałabym z przeszkleń, zastanawiam się też nad sensem zamka wewnętrznego, tak, aby maluch nie dobrał się do niego i nie zamknął się przypadkowo lub "dla zabawy" w pokoju. Ja drzwi do pokoju dziecięcego dla naszych dzieciaków kupiłem w http://eko-win.pl/ - prosty model, ale właśnie fajne jest to, że możesz porównać i marki i ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 maja 2016, 10:03

Noo najfajniej jakby kolorowe były.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 maja 2016, 15:18

Tapeta, naklejka ewentualnie coś można na nich namalować. U znajomych widziałem w dziecięcym drzewko namalowane na ścianie - malowała im jakaś studentka ASP.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 maja 2016, 10:38

Jeśli mamy stare drzwi, to można pomalować je tablicówką, żeby dziecko mogło na nich rysować. Tylko nowych drzwi byłoby mi trochę szkoda...

Zgłoś | Cytuj | Link

31 maja 2016, 11:52

Warto zrobić jakies kolorowe wzory z bohaterami ulubionymi dziecka.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 czerwca 2016, 11:56

Tez tak myślę,ewentualnie położyć na te drzwi specjalną okleinę w postaci tapety z ulubioną bajką i jej bohaterami.Takie wzory znakomicie sprawdzą się w pokoju dziecka.

www.Belle-Amelie.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

26 października 2016, 01:00

Ciekawe podajecie pomysły :) A jak dziecko podrośnie i zmieni mu się gust, to trzeba będzie stare drzwi wymienić na nowy model i wtedy polecam skorzystać z oferty drzwi wewnętrznych sklepu persecto.pl. Są modne i nowoczesne, myślę, że się spodobają nastolatkowi.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 października 2016, 21:03

drzwi to mają pasować do mieszkania, zresztą wszystkie powinny być takie same, ja mam takie mniemanie, nie chciałbym mieć do każdego pomieszczenia innych drzwi, ta firma ma fajne możliwości http://www.stolbud.pl/skrzydla-wewnetrzne.htm l , co do pokoju dziecka to można je po prostu czymś udekorować, jakimiś nalepkami, malowidłami, przywieszkami.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19398 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 606

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >