Ja zgadzam się z Ludwigiem – drzwi Livingslide to obecnie najlepsza propozycja na rynku, między innymi ze względu na płaski próg i świetnie przemyślane rozwiązanie odwodnienia w tym miejscu. Ja swoje zamawiałem w firmie Jezierski i przyznam, że na początku zastanawiałem się, czy nie będzie problemu z przenikaniem chłodu w tym miejscu, ale cała konstrukcja jest naprawdę świetnie zaizolowana i szczelna. Nawet w zimne dni nie ma efektu „zimnej podłogi” jak to bywa nawet w przypadku drzwi z tradycyjnym progiem. Polecam to rozwiązanie z czystym sercem.
Gość: robert_wąs praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: EvelynShurf praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Vivien praktykant |
Sprawdzcie sobie ofertę Fakro a dokładnie ich drzwi tarasowe podnoszono-przesuwne HST. My właśnie na takie sie zdecydowaliśmy - stwarzają one niesamowite możliwości, bo można zamówić drzwi o naprawdę imponującej powierzchni przeszklenia, co wygląda fantastycznie. A w dodatku przy dość duzych gabarytach, drzwi otwierają się wyjątkowo komfortowo, nie zajmujac dużo miejsca. Po prostu rewelacyjne. |
| |
Gość: Elżbieta77 praktykant |
My mamy drzwi typu HS Schuco Livingslide od firmy Jezierski. Moim zdaniem to jedno z najlepszych rozwiązań na rynku – nie tylko mają nowoczesny, lekki wygląd i są łatwe w obsłudze, ale też wysoką szczelność i komfortowy, niski próg. Polecam każdemu, kto poszukuje nie tylko modnego designu, ale też komfortu cieplnego i bezpieczeństwa. Warto dodać, że na życzenie mogą mieć klasę antywłamaniową RC2. |
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Odnośnie poszukiwań drzwi stylowych, dobrze izolowane i jednocześnie z porządnymi zamkami to na pewno warto ułatwić sobie poszukiwania za pomocą takich firm, jak Domega w Poznaniu u których możliwości jest naprawdę wiele. Możesz liczyć na profesjonalne doradztwo i konkurencyjne ceny. Dostępne modele również okien tarasowych od takich producentów, jak Urzędowski, Aluhaus czy OknoPlast w różnych wersjach, w tym drewniane, aluminiowe i PCV, na pewno pomogą w podjęciu przemyślanej decyzji aby też służyły dobrze latami. Pozdrawiam serdecznie! |
| |
Reklamy Google | |
Gość: MaciejM89 praktykant |
|
| |
Gość: KasiaNN praktykant |
tak, zgodzę się z tym, jest to bardzo dobre rzowiązanie. dla mnie to wielka zmiana, ,światła jest dużo i pomieszczenie wygląda od razu na większe. dodatkowo jeśli jest dużo zieleni za oknem jak u mnie to stwarza świetne warunki, dobrze wpływa na samopoczucie i łatwiej się pracuje :) |
| |
offline Piotr98 doświadczony
|
|
|