Drzwi wejściowe

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

17 lutego 2021, 12:06

Zgadzam sie: good 0 bad

Cześć wszystkim!
Robię remont domu i planuje wymienić drzwi. Czy ktoś orientuje się gdzie znajdę solidne i bezpieczne drzwi wejściowe kraków. Z góry bardzo dziękuję za pomoc!

Ten post był edytowany przez Kottii dnia: 17 lutego 2021, 12:15
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lutego 2021, 11:30

O proszę, ja musze przyznać że świetnie sprawdzają się jednak drzwi dębowe zarówno jeśli chodzi o design i dobre warunki techniczne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 marca 2021, 11:27

Warto sprawdzić CB Aluminium System http://www.cbaluminium.com.pl/. Produkują bardzo dobrej jakości aluminiowe okna i drzwi wejściowe w systemach Schuco. Mają duży wybór wzorów i wyposażenia, dlatego z łatwością można wybrać rozwiązanie najlepiej dopasowane do potrzeb.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 kwietnia 2021, 09:31

Jeśli chodzi o Kraków to moja kuzynka tam mieszka i rozmawiałem z nią niedawno o drzwiach. Zamawiała w salonie Fenstral w Krakowie, model LAR z Aluhaus drzwi aluminiowe. Osobiście bardzo spodobały mi się te drzwi. Widać solidnie wykonane, mocne i ładne. Jak będę już wymieniał drzwi tymczasowe na te docelowe to będę brał pod uwagę ich ofertę na pewno. Kuzynka zachwala.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2021, 13:26

Ja od strony montażowej zdecydowanie polecę Aluhausy. Podobnie z Hormannem (droższym ale i bardziej zaawansowanym technologicznie) czy Wikędem (na klasycznej drewnianej ramie). Co mnie urzeka w tych firmach - porządnie wykonana ościeżnica, która jest zaprojektowana z głową. Ludzie skupiaja się tylko na skrzydłach, a bez dobrej ościeżnicy samo skrzydło wiele nie zdziała.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 221

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >