Cześć wszystkim!
Robię remont domu i planuje wymienić drzwi. Czy ktoś
orientuje się gdzie znajdę solidne i bezpieczne drzwi wejściowe
kraków. Z góry bardzo dziękuję za pomoc!
offline Kottii majster
|
|
Ten post był edytowany przez Kottii dnia: 17 lutego 2021, 12:15 | |
| |
Reklamy Google | |
offline andrzej89 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline piotr9489 doświadczony
|
Warto sprawdzić CB Aluminium System http://www.cbaluminium.com.pl/. Produkują bardzo dobrej jakości aluminiowe okna i drzwi wejściowe w systemach Schuco. Mają duży wybór wzorów i wyposażenia, dlatego z łatwością można wybrać rozwiązanie najlepiej dopasowane do potrzeb. |
| |
Gość: jonasz praktykant |
Jeśli chodzi o Kraków to moja kuzynka tam mieszka i rozmawiałem z nią niedawno o drzwiach. Zamawiała w salonie Fenstral w Krakowie, model LAR z Aluhaus drzwi aluminiowe. Osobiście bardzo spodobały mi się te drzwi. Widać solidnie wykonane, mocne i ładne. Jak będę już wymieniał drzwi tymczasowe na te docelowe to będę brał pod uwagę ich ofertę na pewno. Kuzynka zachwala. |
| |
offline theme fachowiec
|
Ja od strony montażowej zdecydowanie polecę Aluhausy. Podobnie z Hormannem (droższym ale i bardziej zaawansowanym technologicznie) czy Wikędem (na klasycznej drewnianej ramie). Co mnie urzeka w tych firmach - porządnie wykonana ościeżnica, która jest zaprojektowana z głową. Ludzie skupiaja się tylko na skrzydłach, a bez dobrej ościeżnicy samo skrzydło wiele nie zdziała. |
| |
Reklamy Google |