Drzwi wewnętrzne - jakie?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

26 października 2022, 18:35

Zgadzam sie: good 0 bad

Hejka,
zastanawiam się nad drzwiami wewnętrznymi.Kiedyś modne były drzwi przeszklone - jednak już teraz od dawna nie są modne, prawda? Chociaż widziałem i takie nowoczesne drzwi drewniane wewnętrzne przeszklone - czasem nawet dość mocno przeszklone. Mi się osobiście takie nie podobają - czuję się wtedy niezbyt intymnie. U siebie mam w domu drzwi pełne, gładkie, oczywiście drewniane. A Wy? Jakie macie drzwi u siebie w domach/mieszkaniach?
Zapraszam do dyskusji.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 października 2022, 10:59

Wiesz co, ja nie wyobrażam sobie jednak w domu czy w mieszkaniu drzwi wewnętrznych - przeszklonych. No ok, do kuchni to jeszcze spoko, ale jeśli chodzi o pokoje, łazienkę czy ubikację - nie, nie i jeszcze raz nie! W końcu chodzi o intymność - także w pokojach - poszczególnych członków rodziny. Mi się podobają drzwi pełne, z litego drewna. Wiadomo - koszt jest ich większy, ale to wydatek na długie lata - o ile będziemy o nie odpowiednio dbać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 października 2022, 09:19

Ja kupowałem drzwi w markecie budowlanym - kosztowały jakieś 200 zł za sztukę. Sąsiad zamawiał drzwi w jakiejś firmie - brał lite, z pełnego drewna, malowane. Fakt - ładnie to wygląda, ale zapłacił jakoś 9 tysięcy - a drzwi ma hmm 7 z tego co kojarzę.
Osobiście także nie podobają mi się drzwi przeszklone, za to mam jedne łamane - do spiżarni w kuchni. Zajmują mniej miejsca no i łatwiej je było zamontować.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 listopada 2022, 15:04

Mi się marzą szklane drzwi do przedpokoju. Co sądzicie o takim rozwiązaniu? Jakie klamki do drzwi szklanych najlepiej wybrać, aby fajnie to wyglądało? Mi się podobają czarne okucia z tej strony https://www.klamki-drzwiowe.pl/oferta/kategor ia/103/klamki-i-okucia-do-drzwi-szklanych/strona-1.html co sądzicie o tym sklepie internetowym? Warto u nich zamówić okucia? Czy są lepsze sklepy internetowe, z których mogę coś zamówić?

Zgłoś | Cytuj | Link

8 grudnia 2022, 20:52

Czy wiecie, która firma produkuje drzwi wewnętrzne drewniane energooszczędne? Ważna jest dla mnie bogata oferta drzwi i szybka realizacja zamówienia. Do tej pory wyszukałam w Internecie firmę P.P.H.U. Dallas. Oferta dostępna na stronie http://dallas-drzwi.pl/produkty/drzwi-wewnetr zne-drewniane/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 grudnia 2022, 22:26

Not often is the pre-empt to foreign in. There won't be another for sure like this
Buy and retail cryptocurrency in minutes

Zgłoś | Cytuj | Link

12 grudnia 2022, 08:28

Marcelina - nie ma czegoś takiego jak drzwi wewnętrzne energooszczędne. Może masz na myśli drzwi wewnątrzklatkowe takie jak np. Herse z Erkado czy Enter z DRE? Tylko nie każde z tych drzwi posiadają stosowne badania. Zobacz sobie np. DWU dla Fortecy z Erkado. O coś takiego Ci chodzi?

Zgłoś | Cytuj | Link

31 grudnia 2022, 08:31

Też mi się tak wydaje. Drzwi wewnątrzklatkowe to nie to samo co drzwi wewnętrzne. Jak widać temat drzwi jest tylko z pozoru banalny i najlepiej zdać się na profesjonalistów. Na rynku jest sporo dobrych firm. Od siebie mogę zostawić namiar na firmę Insolut z Białegostoku. Pomogą w temacie drzwi kompleksowo.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 stycznia 2023, 15:02

Faktycznie same drzwi wewnętrzne są bardzo ważne i ja również jestem zdania, że zdecydowanie dobrze jest wiedzieć na które się najlepiej zdecydować. Od siebie chcę wam polecić świetny wpis https://swiatpaneli.rzeszow.pl/drzwi-wewnetrz ne-rzeszow i wiem, że z takich drzwi na pewno każdy będzie zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 223

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >