Hejka,
zastanawiam się nad drzwiami wewnętrznymi.Kiedyś modne
były drzwi przeszklone - jednak już teraz od dawna nie są
modne, prawda? Chociaż widziałem i takie nowoczesne drzwi drewniane wewnętrzne przeszklone -
czasem nawet dość mocno przeszklone. Mi się osobiście
takie nie podobają - czuję się wtedy niezbyt intymnie. U
siebie mam w domu drzwi pełne, gładkie, oczywiście
drewniane. A Wy? Jakie macie drzwi u siebie w
domach/mieszkaniach?
Zapraszam do dyskusji.
offline Paweł1985 kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Marek Salomon majster
|
Wiesz co, ja nie wyobrażam sobie jednak w domu czy w mieszkaniu drzwi wewnętrznych - przeszklonych. No ok, do kuchni to jeszcze spoko, ale jeśli chodzi o pokoje, łazienkę czy ubikację - nie, nie i jeszcze raz nie! W końcu chodzi o intymność - także w pokojach - poszczególnych członków rodziny. Mi się podobają drzwi pełne, z litego drewna. Wiadomo - koszt jest ich większy, ale to wydatek na długie lata - o ile będziemy o nie odpowiednio dbać. |
| |
Reklamy Google | |
offline RafałKostkowski inżynier
|
Ja kupowałem drzwi w markecie budowlanym - kosztowały
jakieś 200 zł za sztukę. Sąsiad zamawiał drzwi w
jakiejś firmie - brał lite, z pełnego drewna, malowane.
Fakt - ładnie to wygląda, ale zapłacił jakoś 9 tysięcy
- a drzwi ma hmm 7 z tego co kojarzę. |
| |
offline bschroeder praktykant
|
Mi się marzą szklane drzwi do przedpokoju. Co sądzicie o takim rozwiązaniu? Jakie klamki do drzwi szklanych najlepiej wybrać, aby fajnie to wyglądało? Mi się podobają czarne okucia z tej strony https://www.klamki-drzwiowe.pl/oferta/kategor ia/103/klamki-i-okucia-do-drzwi-szklanych/strona-1.html co sądzicie o tym sklepie internetowym? Warto u nich zamówić okucia? Czy są lepsze sklepy internetowe, z których mogę coś zamówić? |
| |
offline marcelina fachowiec
|
Czy wiecie, która firma produkuje drzwi wewnętrzne drewniane energooszczędne? Ważna jest dla mnie bogata oferta drzwi i szybka realizacja zamówienia. Do tej pory wyszukałam w Internecie firmę P.P.H.U. Dallas. Oferta dostępna na stronie http://dallas-drzwi.pl/produkty/drzwi-wewnetr zne-drewniane/ |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Jamescop praktykant |
|
| |
offline mazwoj fachowiec
|
Marcelina - nie ma czegoś takiego jak drzwi wewnętrzne energooszczędne. Może masz na myśli drzwi wewnątrzklatkowe takie jak np. Herse z Erkado czy Enter z DRE? Tylko nie każde z tych drzwi posiadają stosowne badania. Zobacz sobie np. DWU dla Fortecy z Erkado. O coś takiego Ci chodzi? |
| |
offline Karin fachowiec
|
Też mi się tak wydaje. Drzwi wewnątrzklatkowe to nie to samo co drzwi wewnętrzne. Jak widać temat drzwi jest tylko z pozoru banalny i najlepiej zdać się na profesjonalistów. Na rynku jest sporo dobrych firm. Od siebie mogę zostawić namiar na firmę Insolut z Białegostoku. Pomogą w temacie drzwi kompleksowo. |
| |
offline jamajka fachowiec
|
Faktycznie same drzwi wewnętrzne są bardzo ważne i ja również jestem zdania, że zdecydowanie dobrze jest wiedzieć na które się najlepiej zdecydować. Od siebie chcę wam polecić świetny wpis https://swiatpaneli.rzeszow.pl/drzwi-wewnetrz ne-rzeszow i wiem, że z takich drzwi na pewno każdy będzie zadowolony. |
|