Drzwi zewnętrzne do mieszkania w bloku

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5

28 stycznia 2024, 19:30

Zgadzam sie: good 0 bad

potwierdzam, u mnie faktyycznie wszystko było słychać, do tego stopnia, że ciężko było usnać. Ale od kiedy wymieniliśmy na drzwi akustyczne z kmt, jest o niebo lepiej. Odgłosy z klatki serio sa wyciszone i komfort życia znacząco się podniósł

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 lutego 2024, 19:40

według mnie dobra izolacja w bloku to podstawa. Jeśli ktoś ma możliwość to od razu powinien wymieniać na drzwi akustyczne, bo róznica jest wymierna i taka cisza i spokój świetnie wpływa na komfort życia. Ja też mam model z KMT i jestem bardzo zadowolony, polecam rozważyć wymianę, bo różnica jest duża!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 marca 2024, 16:43

Ważne jest to co piszesz ale tylko pod warunkiem poprawnego montażu. Ostatnio byłem na oględzinach Wikędów z serii Protect które zaprojektowane są do bloku. Z dokumentacji wynikało, że drzwi mają izolację na poziomie 43dB czy dużo. W zupełności wystarczająca wartość dla mieszkania w bloku. Mimo to drzwi przepuszczały hałasy z klatki, bo ktoś bardzo słabo wyregulował skrzydło. Po 15 min regulacji drzwi osiągnęły deklarowane parametry. Oczywiście nikt nie mierzył tego jakimś specjalnym urządzeniem ale rozmów z klatki schodowej najzwyczajniej nie było słychać w środku więc wszystko się udało.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lipca 2024, 15:01

Szukając drzwi, które będą bezpieczne i stylowe, trafiłem na Agmar Okna. Ich oferta na http://agmarokna.pl/ spełniła wszystkie moje oczekiwania

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lipca 2024, 12:24

Planujesz wymianę okien lub drzwi? Sprawdź ofertę na https://domega.pl/. Znajdziesz tam różne opcje, które mogą pasować do Twojego domu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 lipca 2024, 13:02

lyrica tablet cost

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lipca 2024, 13:28

advair diskus brand name

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 187

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >