Drzwi zewnętrzne z motywem naturalnego kamienia

« Powrót do artykułu: Drzwi zewnętrzne z motywem naturalnego... | « Powrót do grupy: Budowa i remont

11 października 2021, 10:49

Zgadzam sie: good 0 bad

Powiem tak, widziałam realizacje takich drzwi i niestety nie ujęły mnie. Bardzo konkretna grupa odbiorców zdecyduje się na nią. Ja zdecydowanie preferuję drzwi aluminiowe i faktura materiału mi bardzo odpowiada, natomiast jeszcze ładnie wygląda motyw polakierowania na styl drewnopodobny. Ładny styl lakieru ma firma Aluhaus, widziałam wiele realizacji tej firmy jako projektant zdecydowanie poleciłabym klientom.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 października 2021, 13:07

Sprawdź ofertę krakowskiego Kenbudu. Sprzedają i montują bramy garażowe, okna i drzwi najlepszych producentów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 listopada 2021, 18:56

ja wolę jednak drzwi stalowe i takie mi najbardziej odpowiadają. konkretnie mam model kmt supertherm 90, bardzo dobre parametry izolacyjne i ogólnie to są najgrubsze drzwi w ofercie. Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lipca 2024, 12:35

Użytkownik Gość: Marek napisał: ja wolę jednak drzwi stalowe i takie mi najbardziej
odpowiadają. konkretnie mam model kmt supertherm 90, bardzo
dobre parametry izolacyjne i ogólnie to są najgrubsze
drzwi w ofercie. Pozdrawiam

u mnie również drzwi z tej firmy i polecam bardzo. Mocne, solidne, ładne, energooszczędne

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2024, 23:24

Jeśli stosunek jakości do ceny jest dla Was najważniejszy i chcecie wybrać dobrej jakości drzwi premium, to postawcie na ADEZO. Na pewno nie pożałujecie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 sierpnia 2024, 11:25

dexamethasone 2.5 mg

Zgłoś | Cytuj | Link

1 sierpnia 2024, 12:29

albuterol 200

Zgłoś | Cytuj | Link

1 sierpnia 2024, 12:41

Little caesars pizza jobs careers 2 645 open positions
https://sneaker-cum-german-scout.fetish-matters.com/?esmeral da-belen

Zgłoś | Cytuj | Link

24 września 2024, 22:03

Rozwiązaniem są między innymi drzwi stalowe KMT Supertherm 90, które bardzo skutecznie chronią przed utratą ciepła, jak również przed hałasem. Grzejniki koło drzwi będziemy mogli bez przeszkód skręcić, a tym samym oszczędzić na ogrzewaniu. Drzwi są izolowane pianą, posiadają dodatkowe uszczelki, są antywłamaniowe. Więc będziemy się czuli i komfortowo i bezpiecznie

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 382

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >