Stron: 11 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline anka83 majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: olenki praktykant |
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Gość: Pariss praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Japon fachowiec
|
|
| |
Gość: babecki praktykant |
Ja miałbym dużą łazienkę to na pewno w niej zrobiłbym sobie saunę :) Widziałem na stronie http://www.saunyfinskie.com.pl/, że można sprytnie wkomponować saunę w pomieszczenie, więc jest to zrobienia. Naprawdę mi sie to podoba! |
| |
offline Daniela praktykant
|
A co byście polecili do łazienki o wymiarze 4,5m kwadratowego? Znajomi mają w takiej łazience wannę narożną, ale w tej wannie nie można nawet swobodnie wyprostować nóg i ja zastanawiam się poważnie nad wanną prostokątną, którą umieściłabym pod oknem. Co sądzicie właśnie o takich wannach? Czy są mniej wygodne? Mi wydaje się, że w takiej prostokątnej wannie można spokojnie wyprostować nogi i porządnie się zrelaksować, ale w zasadzie nie wiem co lepsze;/ Może ktoś podpowie mi, co zrobić i co lepiej wybrać? Co ma Waszym zdaniem więcej plusów? |
| |
Gość: Kamma praktykant |
Mnie się bardziej podobają wanny prostokątne. Narożne wygladają na trochę "ciasne". Na pewno sa w środku mniejsze . Przed remontem łazienki porównywałam różne wanny i zawsze narozna czy asymetryczna był w wymiarze wewnętrznym mniejsza niż prostokątna. Dlatego zdecydowałam się na wannę prostokątną Hall. |
| |
Gość: Cerka praktykant |
|
|
Stron: 11 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸