Siemka! Postanowiłam się wyprowadzić w końcu od rodziców, przez ten czas co u nich mieszkałam to sobie odkładałam kasę na wkład wlasny, chce wziąć kredyt i zacząć żyć na swoim ;) Chce kupić mieszkanie dwupokojowe, na razie jestem sama, ale nie chce inwestować w kawalerkę, bo potem wyjdę za mąż i mieszkanie trzeba będzie sprzedać bo sie nie pomieścimy ;) Ktos może polecić jakies fajne mieszkania w okolicach Prądnika?
offline patryss praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline dadka praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline HsdArrow doświadczony
|
Witaj, Twojej uwadze polecam naszą inwestycję na Prądniku Czerwonym, przy ul. Dobrego Pasterza: https://hsd-arrow.pl/inwestycja,20,hsd-inwestycje-dobrego-pa sterza-39.html. W dwóch budynkach mieszkalnych będzie dostępnych łącznie 66 mieszkań: od 2- do 5-pokojowych. Dodatkowo, każde mieszkanie jest wyposażone w przestronny taras lub balkon. Teren wokół budynku zostanie ogrodzony i zagospodarowany, a w przyszłości zostanie zainstalowany monitoring. Obecnie jesteśmy na etapie podpisywania umów deweloperskich. Na naszej stronie internetowej znajdziesz pełny opis inwestycji oraz wykaz mieszkań wraz ze szczegółową wyceną. Przy opisie każdego mieszkania są też rzuty mieszkań i kondygnacji. Jeżeli będziesz chciała o coś dopytać, zapraszam do kontaktu. |
| |
offline patryss praktykant
|
|
| |
offline HsdArrow doświadczony
|
To prawda, w Krakowie istnieje duży problem z miejscami parkingowymi. Obecnie na jedno mieszkanie w bloku przypadają nawet dwa samochody, a miejsc niestety nie przybywa. Planując budowę nowego osiedla, wielu deweloperów decyduje się na budowę podziemnych garaży i parkingów. W naszej inwestycji przy ul. Dobrego Pasterza będzie dostępnych 79 miejsc parkingowych w garażu podziemnym oraz 4 miejsca naziemne. Szczegółowy wykaz cen znajdziesz na naszej stronie internetowej. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: savannahev3 praktykant |
|
|