![]() Gość: oknik praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() andrzej89 fachowiec
![]() |
Jeżeli chodzi o dyskretne kamery to super opcją jest JB Partner i ich oferta, a w szczególności kamera w zegarku, czy czujniku dymu. Bardzo ciężko jest ją dostrzec nawet jak wiemy, że tam jest. Sterujemy nią za pomocą komputera lub Smartphona, z wbudowaną detekcją ruchu i bardzo porządną jakością 1280x720 HD 30 klatek/s |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Porek456 fachowiec
![]() |
Myślę, że w takim razie warto abyś również zwrócił uwagę na ofertę firmy JBPartner gdzie znajdziesz kilka ciekawych propozycji jeśli chodzi o kamery zewnętrzne, ale również wewnętrzne do swojego domu, czy też mieszkania. My tutaj akurat postawiliśmy na obrotowe KZ5 które świetnie dają sobie radę, jeśli zależy nam na jakości, trwałości oraz możliwości podglądu obrazu za pomocą komputera, czy telefonu i to również w całkowitej ciemności. |
| |
offline ![]() Tomek111 fachowiec
![]() |
Myślę, że warto też sprawdzić ofertę producenta orllo u których znajdziecie kilka fajnych opcji, jak na przykład zestawy kamer zewnętrznych https://orllo.pl/zestaw-do-monitoringu-camset -pro-4-wifi-1080p.html ale też pojedyncze elementy i wersje obrotowe. Z trybem nocnym, jakością obrazu HD i do tego też licząc na niezłe promocje. |
Ten post był edytowany przez Tomek111 dnia: 11 marca 2021, 08:45 | |
|
Dyskretny monitoring
«
Powrót do artykułu: Dyskretny monitoring | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Konstrukcje stalowe w Polsce Liczba postów: 370 Grupa: Budowa i re... Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu oraz pieniędzy. Jeżeli szukacie profesjonalnej firmy, która wykonuje kompleksowe usług...
- Fotowoltaika - wybieramy panele fotowoltaiczne Liczba postów: 85 Grupa: Budowa i re... Wybór paneli fotowoltaicznych to ważna decyzja, ale równie istotne jest odpowiednie dopasowanie całej instalacji do zapotrzebowania energetycznego. Warto zwróci...
- Odzież robocza najlepsza na upały Liczba postów: 153 Grupa: Budowa i re... Strona internetowa https://anco.com.pl/ przedstawia niezwykle kompleksową ofertę artykułów BHP, idealnych zarówno dla małych przedsiębiorstw, jak i dużych zakła...
- Listwa otwarta na remont Liczba postów: 3 Grupa: Budowa i re...
- Czym pielęgnować marmur w łazience? Mleczko do czy... Liczba postów: 6 Grupa: Budowa i re... Jeśli szukacie miejsca, gdzie można kupić wysokiej jakości kamień do domu, polecam hurtownię kamienia Adamiuk. Miałem okazję korzystać z ich usług i jestem bard...