![]() Gość: mikka praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() m_kwiecien fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() dragonrose majster
![]() ![]() |
|
| |
![]() |
|
| |
offline ![]() ibiza_sunny doświadczony
![]() |
Również obstaję przy dywanie. Wygląda efektywniej, jest
bardziej przytulny. Do tego dzisiejsza oferta firm w tym
temacie jest naprawdę bogata. Ja przy doborze dywanu do
swojego wnętrza korzystałam z tego, co oferuje firma
Podlasiak tutaj - www.e-dywany.pl, całkiem
przystępne ceny, wzory i przede wszystkim duży wybór. |
Ten post był edytowany przez ibiza_sunny dnia: 7 marca 2014, 16:40 | |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kama doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() robertb fachowiec
![]() ![]() |
Uważam, że przy wyborze kierować należy się przede
wszystkim pomieszczeniem, gdyż dostępne są wykładziny,
które wcale tak dużo nie ustępują dywanom pod względem
miękkości czy wyglądu. |
| |
![]() Gość praktykant |
Zgadzam się z przedmówcą. A co do dywanów, to np. tutajsą bardzo fajne. |
| |
![]() |
|
| |
offline ![]() michasia715 doświadczony
![]() |
ja tam mam w domu same wykładziny i nie chciałabym mieć dywanu. Według mnie wykładzina tak samo ładnie się prezentuje a jest sporo tańsza i łatwiej ją utrzymać w czystości, a więc dla mnie jest bardziej funkcjonalna. Zresztą mieszkanie to nie muzeum i nie powinno się zwracać uwagi na samą estetykę. :wink: |
|
Dywan czy wykładzina?
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- umywalka z marmuru Liczba postów: 8 Grupa: Wykańczamy... Szukałem miejsca, które oferuje ciekawe promocje i bonusy, bo lubię sprawdzać nowe rzeczy. Tak trafiłem na kliknij tutaj i nie zawiodłem się. Strona ma naprawdę...
- Ile kosztuje monitoring? Liczba postów: 4200 Grupa: Wykańczamy... Na stronie https://ivel.pl/k156,systemy-alarmowe-sy gnalizatory-zewnetrzne.html znajdziecie ofertę firmy IVEL, która jest dostawcą systemów zabezpieczeń i elektr...
- Sklep internetowy Liczba postów: 243 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
- Magazyn Liczba postów: 873 Grupa: Wykańczamy... Od siebie bym dodała, że jeśli chodzi o przechowywanie towarów w magazynach, to warto zainwestować w produkty ochronne, takie jak katowniki tekturowe. Świetne i...
- Sztukateria gipsowa Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio zrobiłam z mężem wizualizację nowej elewacji i rozważamy dodanie boni. Sądzę, że efekt będzie niesamowity! Jakie bonie elewacyjne będą dobrze wyglądać....