![]() Gość: mikka praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() m_kwiecien fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() dragonrose majster
![]() ![]() |
|
| |
![]() |
|
| |
offline ![]() ibiza_sunny doświadczony
![]() |
Również obstaję przy dywanie. Wygląda efektywniej, jest
bardziej przytulny. Do tego dzisiejsza oferta firm w tym
temacie jest naprawdę bogata. Ja przy doborze dywanu do
swojego wnętrza korzystałam z tego, co oferuje firma
Podlasiak tutaj - www.e-dywany.pl, całkiem
przystępne ceny, wzory i przede wszystkim duży wybór. |
Ten post był edytowany przez ibiza_sunny dnia: 7 marca 2014, 16:40 | |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kama doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() robertb fachowiec
![]() ![]() |
Uważam, że przy wyborze kierować należy się przede
wszystkim pomieszczeniem, gdyż dostępne są wykładziny,
które wcale tak dużo nie ustępują dywanom pod względem
miękkości czy wyglądu. |
| |
![]() Gość praktykant |
Zgadzam się z przedmówcą. A co do dywanów, to np. tutajsą bardzo fajne. |
| |
![]() |
|
| |
offline ![]() michasia715 doświadczony
![]() |
ja tam mam w domu same wykładziny i nie chciałabym mieć dywanu. Według mnie wykładzina tak samo ładnie się prezentuje a jest sporo tańsza i łatwiej ją utrzymać w czystości, a więc dla mnie jest bardziej funkcjonalna. Zresztą mieszkanie to nie muzeum i nie powinno się zwracać uwagi na samą estetykę. :wink: |
|
Dywan czy wykładzina?
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- Meble - jakie meble do salonu? Liczba postów: 701 Grupa: Wykańczamy... Jeśli szukacie nowoczesnych i funkcjonalnych mebli, polecam sklep https://segameble.pl/ Mają szeroki wybór produktów, które łączą elegancję z wysoką jakością wy...
- Szafki szkolne Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z tego co słyszałam, to kolorowe szafki szkolne zachęcają dzieci do porządku i organizacji. Są praktyczne, trwałe i dostępne w różnych rozmiarach, idealne dla....
- Okna do domu Liczba postów: 56 Grupa: Wykańczamy... Salon mamy od południowego zachodu. Uwielbiam to, że nawet zimą mamy w nim światło, że nie musimy, w przeciwieństwie do sąsiadów naprzeciwko, zapalać światła o....
- Malowanie dachu Liczba postów: 7 Grupa: Wykańczamy... Planujesz prace malarskie na dachu? Przeczytaj artykuł na https://www.stalowemiasto.pl/artykuly/ar tykuly.php?mode=pokaz&id=57774&fbclid=Iw AR1WHQoI0RS6EcexXTGiZ0...
- Świece zapachowe Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Coraz więcej osób zwraca uwagę na jakość produktów, którymi otacza się na co dzień. Świeczki zapachowe wykonane z naturalnych składników, takich jak wosk sojowy...