EKomatic

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

16 października 2012, 12:01

Zgadzam sie: good 2 bad

Pomóżcie, ja potrzebuje ogrzewanie podłogowe jak najszybciej. Robi się zimno a ja nadal nie mam nic zrobione. Potrzebuje dobrych fachowców co mi to zrobią i doradzą. A materiały planuje kupić z Ekomatic,mam nadzieje ze to dobra jakość tych materiałów,zebym potem nie było. Jak myślicie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 października 2012, 13:24

Nie wiem, czy tak szybko kogoś znajdziesz. Może poszukaj w swoim mieście wśród znajomych. Będziesz raczej musiała zdać się na najbliższego wolnego niż na jakość... A Ekomatic zajmuje się alternatywnymi źródłami energii, więc na pewno połączenie ogrzewania z tym zajmie o wiele więcej czasu - nie wiem czy zdążysz przed zimą...:) Raczej zainwestuj w tradycyjne c.o. a potem możesz dodac do tego cos ekologicznego. Na zime będzie dobra turbina wiatrowa (ja mieszkam na pomorzu i sprawdza się świetni, aczkolwiek nie ogrzewam nią podlogi - nie wiem nawet czy się da :D. Produkuje dla mnie prąd - na wlasne potrzeby wystarcza)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 października 2012, 17:36

Cześć.
Chciałbym Ci polecić firmę , która Mi zakładała osobiście całe ogrzewanie podłogowe a dodatkowo całą instalację grzewczą w domu moich rodziców . Są szybcy !!! Może dadzą radę zrobić Ci ogrzewanie jeszcze przed zimą :) Wyszukałem w telefonie numer do Nich : 505-011-517 , 797-353-267 . Firma nazywa się EKOMATIC , siedzibę firmy mają na ul. Karola Libelta 1 w Gorzowie Wielkopolskim . Ja Ci polecam bo ja i moi rodzice jesteśmy z Nich bardzo zadowoleni . Wszystko dobrze działa od 2 lat . Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

31 grudnia 2012, 14:35

Zgadzam się z przedmówcą . To solidna i warta swej ceny firma. U mnie wszystko działa bezawaryjnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 grudnia 2012, 14:35

Zgadzam sie: good 1 bad

Zgadzam się z przedmówcą . To solidna i warta swej ceny firma. U mnie wszystko działa bezawaryjnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 stycznia 2013, 12:45

A to prawda ze mają sklep internetowy?

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lutego 2013, 09:00

Tak, mają. www.ekomatic.gorzow.com.
Sam kiedyś korzystałe z ich usług i się nie zawiodłem.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 marca 2013, 09:38

Zgadzam sie: good 0 bad

Chyba będę musiała ich sprawdzić... Nastąpił u mnie problem z pompą, niepokoi mnie to. A nie słyszałam o innej firmie, która mogłaby tym się zająć.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 7 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
  • Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 143 Grupa: Firmy budow... Fajny wątek . Naprawdę bardzo dużo się dowiedziałem. ________________________ _______________________ audyt wewnętrzny w jednostkach sektora finansów publicznyc...
  • atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...
  • Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 370 Grupa: Firmy budow... Często w ogrodach pojawiają się w formie i funkcji altanek czy pomieszczeń rekreacyjnych obiekty kontenerowe - czyli np. pawilony handlowe z płyt warstwowych. N...
  • Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 416

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >