offline rysiek98 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline darekk12345 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline rysiek98 praktykant
|
|
| |
Konto usunięte praktykant |
Witam,palę ekogroszkiem dopiero 2 sezon,dużego doświadczenia więc nie mam bo testowałem dopiero kilka,kupowałem na składach ,był mieszany z miałem,kamieniem i z czym tylko mogli,kupiłem na próbe też retopal ale był bardzo mokry,musiałem suszyć,miał niską kaloryczność(może tak trafiłem).Postanowiłem,że napisze skad udało mi się kupić bardzo dobry,suchy,nie mieszany,trzymający temperature,wysokokaloryczny ekogroszek.Po raz drugi przywieźli mi z firmy Prestige (www.ekogroszekpakowany.pl) elegancko zapakowany w workach po 25kg,na paletach,wypala się dobrze i nie narzekam na jakość (daję 9 w skali od 0 do 10) |
| |
Gość: Gienek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Renata praktykant |
Z firmy prestige ekogroszek kupiłam w zeszłym sezonie, dowieżli w 4dni, następnie w styczniu tego roku czekałam już ponad 2 tyg na dostawę, teraz zamówiłam i każą zcekać 3tygodnie!! To co będzie w zimę 2 miesiące!! Kopalnie się kończą czy co? ps. jakosc bez zarzutu, suchy i malo popiolu. |
| |
Gość: Palacz praktykant |
|
| |
Gość: Jarek praktykant |
witam, kolega "Palacz" napisał przedwczoraj ze Pieklorz z
Bobrka z Bytomia sie skończył, ale to nieprawda.
Osobiście odbieram na swój skład jedno duze auto
pieklorza luzem [26 ton] raz na tydzień, kolejki sa spore
bo trzeba czekac około 1,5 do 2 dób, ale PIEKLORZ ten jest
i nie zapowiada się żeby miało byc inaczej. |
| |
Gość: Zwykły klient praktykant |
Kupuje ekogroszek firmy prestige juz 3 sezon, na poczatku mieli z kazimierza julisz a teraz podobno maja z bobrka bytom i przyznam ze jest lepszy po widac wyraznie roznice w zluzyciu, natomiast kazimierz mial troche mniej popiolu. Zgadzam się z poprzednikami, odbluga klienta 10/10 |
| |
Gość: Seweryn praktykant |
Zgadzam się z powyższymi opiniami tylko ekogroszek z firmy prestige nam zostal, z jednej strony to dobrze ze maja najlepszy z drugiej żle bo jak niema konkurencji to moga ceny dyktować a na tym tracimy my uzytkownicy piecy. W stosunku do gazu i tak oszczedzamy okolo 40% wiec trzeba sie pocieszac choc tym ;) Pozdrawiam wszystkich |
|
Ekogroszek
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Jakie okna dachowe? Liczba postów: 330 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 508 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
- Ogrodzenia PCV :] Liczba postów: 428 Grupa: Technologie... Pytanie czy ogrodzenie pcv to faktycznie najlepsza i zarazem jedna z tańszych opcji, bo moim zdaniem nie do końca. Może poniekąd jeżeli chodzi o cenę to można s...
- Fotowoltaika Liczba postów: 159 Grupa: Technologie... Falowniki sieciowe https://sklep.enovus.pl/falowniki/ , zwane również inwerterami sieciowymi, są kluczowym elementem instalacji fotowoltaicznych podłączonych do...
- JAKIE SZAMBO? Liczba postów: 73 Grupa: Technologie... Natomiast gdybyście szukali ekologicznych środków do upłynniania ścieków w instalacji przydomowej oczyszczalni ścieków, czy szambie to warto zapoznać się z ofer...