Ogrzewałam z mężem mały domek (90m2) ekogroszkiem 3 lata, spalalismy 4t na rok. W momencie gdy ekogroszek zdrożał zostaliśmy namówieni na kocioł kondensacyjny gazowy za 16tys zł gdyż gwarantowano nam że bedzie taniej -obecnie koszt dogrzania domu i cieplej wody przez rok kosztował nas prawie 11000zł nie wspomne o kosztach zwiazanych z przerobieniem instalacji i ponownym koszcie powrotu do starego pieca. SZCZERZE RADZĘ - WSZYSTKO TYLKO NIE GAZ ! ! !
Gość: Renata praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Renata praktykant |
Dziękuje poprzednikom za wypowiedzi na tym forum. Mam już w garazu ekogroszek z firmy prestige "Nr1 w Polsce" jak to nazywają, pierwsze testy za sobą i odziwo wreszcie zapowiada sie na to ze zima nie bedzie uciążliwa. czekałam na dostawe ponad miesiąc, rozładowali przy aucie ale do garazu nie wnoszą (nawet za dopłatą co mnie dziwi)Jeszcze raz dziękuje forumowiczom. Pozdr. Renata z Łodzi |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Sabina praktykant |
Witam 4tygodnie temu dostałam ekogroszek z firmy Sebol(www sebol-skladopalu.pl) ze śląska dostawa z malym poślizgiem ale dotarł (podobno awaria auta) w środku worków(wyrywkowo otwartych) sucho ekogroszek czysty,zamówiłam kwk kazimierz(cena wysoka ale dostałam pisemną "deklaracje zgodności") po 4tyg podgrzewania wody popiołu niemalże brak myśle że o zime moge być spokojna.Polecam |
| |
offline jammal majster
|
jesteście pewni, że można zaufać produktom na allegro? Co jeśli chodz o baterie słoneczne??? |
| |
offline fresh blood majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Esama praktykant |
W swojej ofercie juz mamy workowany węgiel kamienny, który
obecnie jest |
| |
offline dany1234 praktykant
|