offline profile pcv praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: vekew praktykant |
recykling jest coraz bardziej potrzebny, warto inwestować w maszyny do recyklingu np. Guidetti w http://azotas.pl/ |
| |
Reklamy Google | |
offline andrzej89 fachowiec
|
Jeżeli juz został poruszony temat maszyn recyklingowych to moim zdaniem wcześniej wybór warto skonsultowac ze specjalistami. My jak juz załatwilismy wszystkie formalności, pozwolenia itd. zaczęlismy poszukiwania odpowiednich maszyn do przerobienia tworzyw sztucznych i szkła. Zgłosiłem sie o pomoc do Bartontech to firma z dużym doświadczeniem i dobrze wykwalifikowaną kadrą pracowniczą dzięki czemu potrafią rzetelnie pomoc w wybraniu odpowiedniego sprzętu. A w ofercie mają zarówno maszyny nowe jak i używane najlepszych producentów. |
| |
Gość: artak praktykant |
Od dłuższego czasu współpracuję z firmą zajmującą się recyklingiem mebli www.knrecykling.pl i wiem, że potrafią odpowiednio wykorzystać te materiały. Recykling jest jak najbardziej eko, a mało jest firm rzetelnych i godnych zaufania w tym temacie. Z całą pewnością knrecykling do nich nie należy. |
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
Recykling jest na pewno opłacalny i jeżeli chodzi o tego typu działalnośc to myślę, że przy odpowiednich kontraktach na surowiec mozna na tym dobrze zarobić. Jednak podstawą jest odpowiedni sprzęt tak jak już zostało to wspomniane przez jednego z forumowiczów powyżej i co do współpracy z firmą Bartontech jestem jak najbardziej przekonany. W ofercie oprócz nowych mają również używane maszyny, do tego jeżeli nie jesteś pewny co do tak dużej inwestycji to umożliwiają długoterminowy wynajem :) |
| |
Reklamy Google | |
offline KrzysiekS fachowiec
|
ASMA Poland specjalizuje się w zaawansowanych rozwiązaniach z zakresu poliuretanów i technologii dla przemysłu. W ich ofercie znajdziesz produkty, które wyróżniają się bardzo dobrymi parametrami technicznymi i wydajnością. Na https://asmapoland.com/ wszystko jest dokładnie opisane w zakresie oferty, ale również zastosowanych technologii. |
| |
Gość: Zora Twocock praktykant |
Hola, amigo! I'm excited for our friendship. |
| |
Gość: Kendallundox praktykant |
|
|
Ekologiczne i bezpieczne profile z recyklingu
«
Powrót do artykułu: Ekologiczne i bezpieczne profile z... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Czysta woda w domu Liczba postów: 55 Grupa: Budowa i re... Woda musi być dobrej jakości - mam na myśli czystość i odpowiednią zawartość minerałów. To przecież podstawowy składnik naszego organizmu - nie powinno się oszc...
- Jak zbudować ścianę działową z pomocą płyt gipsowo... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Jak zbudować ścianę działową z pomocą płyt gipsowo... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Podłoga na gruncie w domu bez podpiwniczenia - jak... Liczba postów: 22 Grupa: Budowa i re...