Ekspres do kawki

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

6 grudnia 2016, 14:11

Zgadzam sie: good 0 bad

również posiadam delonghi i jestem bardzo zadowolony. Niewygórowana cena, prosty w obsłudze i bardzo smaczna kawa :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 grudnia 2016, 10:32

Ekspres do kawy powinien być profesjonalny bo wbrew pozorom, od jego jakości zależy jakość parzonej kawy. Dlatego polecam produkty do kawy firmy chemex dostępną w ofercie internetowej, dzięki którym przygotujecie pyszną i aromatyczną kawę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 grudnia 2016, 14:10

Ja wolę kawę z klasycznej włoskiej kawiarki. Jest moim zdaniem dużo smaczniejsza

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lutego 2017, 13:21

Jeżeli ktoś z Was będzie potrzebował ekspresu to polecam https://www.love4coffee.pl/ - stronę Love4Coffee - znajdziecie tam wszytko co jest związane z ekspresami i kawami :)

Ten post był edytowany przez Keemack dnia: 19 lutego 2017, 13:22
Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2017, 12:43

Do zastosowań domowych w zupełności wystarczy ekspres ciśnieniowy do kawy w kwocie do 300zł znajdziemy kilka modeli czy to Electroluxa czy Philipsa. Warto poszukać w sklepach internetowych.

www.1001narzedzi.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 marca 2017, 11:29

A ja czytając artykuł o inteligentnych domach - http://www.domolubni.pl/nowoczesne-domy-inter net-rzeczy-ropo-zaprojektowac-urzadzic-dom-xxi-wieku/ - natknęłam się na rewelacyjny pomysł - ekspres do kawy i budzik w jednym, czyli nastawiamy ekspres na godzinę pobudki, a w efekcie rano budzi nas... ekspres parzący nam pachnącą kawę. Chcę to mieć w domu! ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 kwietnia 2017, 08:42

Ja mam chyba najprostszy z możliwych modeli boscha i jestem zadowolony. Kosztował niewiele ponad 1000 zł.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 maja 2017, 06:32

Ja też mam jakiś tani z przeceny i działa jak ma działać, jak masz więcej kasy to oczywiscie mozesz sobie kupić jakiś lepszy sprzęt

Zgłoś | Cytuj | Link

8 maja 2017, 12:31

przy ekspresie do kawy to najlepiej byłoby postawić na taki lepszy sprzęt, bo inaczej kawa będzie zwykłą lurą.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 czerwca 2017, 15:35

Polecam Ekspres BARISTA :) max 400zł, łatwa i intuicyjna obsługa :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Najważniejsze o pralkach Liczba postów: 73 Grupa: Sprzęt AGD... Zarówno ja jak i moi rodzice pralki kupujemy tylko z firmy Beko i ogólnie jesteśmy zadowoleni
  • jaka wiertarka? Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Szukasz solidnej wiertarko-wkrętarki na akumulator? Model Makita 18V 40Nm DDF487Z to świetny wybór dla majsterkowiczów i profesjonalistów. Dzięki dwubiegowej pr...
  • Taboret gazowy do lokalu gastronomicznego Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Dobra organizacja magazynowania żywności zaczyna się od sprzętu, jakim są szafy chłodnicze Przechowywanie w odpowiednich warunkach to klucz do zachowania jakośc...
  • Jak odpowiednio przechowywać wino? Liczba postów: 48 Grupa: Sprzęt AGD... Przede wszystkim należy kupować wina dobrej jakości. I BottleBox oferuje takie wina. Tutaj znajdziesz wspaniałe wino różowe. Kupując wino w BottleBox, napełnimy...
  • Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy? Liczba postów: 157 Grupa: Sprzęt AGD... Dokładnie, jednak do pewnych firm można mieć większe zaufanie do innych mniejsze. Candy ma świetne ceny, jednak niestety należy do firm do których trzeba podcho...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19589 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 113

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >