offline ![]() ringo doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() zbuntowany_anioł fachowiec
![]() |
Ekspres do kawy powinien być profesjonalny bo wbrew pozorom, od jego jakości zależy jakość parzonej kawy. Dlatego polecam produkty do kawy firmy chemex dostępną w ofercie internetowej, dzięki którym przygotujecie pyszną i aromatyczną kawę. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Ingrid_019 majster
![]() |
|
| |
offline ![]() Keemack inżynier
![]() |
Jeżeli ktoś z Was będzie potrzebował ekspresu to polecam https://www.love4coffee.pl/ - stronę Love4Coffee - znajdziecie tam wszytko co jest związane z ekspresami i kawami :) |
Ten post był edytowany przez Keemack dnia: 19 lutego 2017, 13:22 | |
| |
offline ![]() 1001narzedzi.pl majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() MagdaWer doświadczony
![]() |
A ja czytając artykuł o inteligentnych domach - http://www.domolubni.pl/nowoczesne-domy-inter net-rzeczy-ropo-zaprojektowac-urzadzic-dom-xxi-wieku/ - natknęłam się na rewelacyjny pomysł - ekspres do kawy i budzik w jednym, czyli nastawiamy ekspres na godzinę pobudki, a w efekcie rano budzi nas... ekspres parzący nam pachnącą kawę. Chcę to mieć w domu! ;) |
| |
offline ![]() Fingaris inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() Madzia78 majster
![]() |
|
| |
offline ![]() madejski fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() MariaWolek inżynier
![]() |
|
|
Ekspres do kawki
«
Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV
Ostatnio na forum
- Najważniejsze o pralkach Liczba postów: 73 Grupa: Sprzęt AGD... Zarówno ja jak i moi rodzice pralki kupujemy tylko z firmy Beko i ogólnie jesteśmy zadowoleni
- jaka wiertarka? Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Szukasz solidnej wiertarko-wkrętarki na akumulator? Model Makita 18V 40Nm DDF487Z to świetny wybór dla majsterkowiczów i profesjonalistów. Dzięki dwubiegowej pr...
- Taboret gazowy do lokalu gastronomicznego Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Dobra organizacja magazynowania żywności zaczyna się od sprzętu, jakim są szafy chłodnicze Przechowywanie w odpowiednich warunkach to klucz do zachowania jakośc...
- Jak odpowiednio przechowywać wino? Liczba postów: 48 Grupa: Sprzęt AGD... Przede wszystkim należy kupować wina dobrej jakości. I BottleBox oferuje takie wina. Tutaj znajdziesz wspaniałe wino różowe. Kupując wino w BottleBox, napełnimy...
- Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy? Liczba postów: 157 Grupa: Sprzęt AGD... Dokładnie, jednak do pewnych firm można mieć większe zaufanie do innych mniejsze. Candy ma świetne ceny, jednak niestety należy do firm do których trzeba podcho...