Ekspres do kawki

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

13 lutego 2014, 01:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Przy wyborze ekspresu do kawy zastanów się nad tym, jakie funkcje będą ci potrzebne. Czy pijesz kawę z mlekiem, czy bez. Czy ma mieć młynek, czy nie. Czy ekspres będzie do użytku domowego, czy do firmy? Polecam ci poczytanie trochę opisów różnych ekspresów (tu są dość obszerne: http://www.kawywloskie.pl/pol_m_EKSPRESY-DO-K AWY-174.html ) No i zwróć uwagę na dostępność filtrów i innych akcesoriów do ekspresu, żeby potem nie mieć niemiłej niespodzianki. :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 lutego 2014, 16:05

Jak u mnie trzeba było wybrać wszystkie te opcje, co ekspres ma mieć, jakie mi funkcje się przydadzą to znalazłam stronę, która mi to ułatwiła. http://asystentzakupowy.pl/ Wypełnia się tam ankietę, jakie cechy sprzęt ma mieć no i dostajesz konkretne modele w propozycji. Może to rzeczywiście znacznie ułatwić wybór.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 lutego 2014, 22:26

i rzeczywiście ta strona jest taka dobra? jak często z niej korzystasz?

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lutego 2014, 23:00

No jak dla mnie jest bardzo fajna, bez problemu coś dla mnie znajdują. Korzystam zawsze gdy muszę kupić jakiś sprzęcik

Zgłoś | Cytuj | Link

7 maja 2014, 10:55

A nie lepiej jest zakupić sobie ekspres na kapsułki? My z żoną własnie na takie rozwiązanie się zdecydowaliśmy i jest niezły :) Po pierwsze nie zajmuje wiele miejsca w domu a pod drugie korzystanie z kapsułek jest bardzo wygodne. Nie wymaga również czyszczenia.
Fajne modele ma Dolce Gusto. Ja posiadam ten:
http://www.skapiec.pl/site/cat/307/comp/16780 71 - niewielki ale niedrogi i niesamowicie praktyczny ;) Akurat ja mam inny kolor - biały ponieważ lepiej prezentuje się w kuchni. Z tego co widziałem jest dostępny w wielu kolorach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 maja 2014, 20:02

Ekspress do kawy to podstawa, najważniejszy sprzęt w mojej kuchni;) Mam właśnie model na kapsułki i nie mogę narzekać. Jest bardzo prosty w obsłudze - a na początku obawiałam się, ze będzie skomplikowany, zupełnie niepotrzebnie:)

Zgłoś | Cytuj | Link

1 marca 2016, 08:59

A gdzie kupowaliście te ekspresy? W sklepie stacjonarnym czy przez neta? Nie ukrywam, że wolałabym tradycyjny sklep bo jakoś nie lubię zamawiać takich sprzętów przez internet

Zgłoś | Cytuj | Link

2 marca 2016, 10:43

robercik, rozumiem Cię ;P ostatnio kupiłem przez neta rower i musiałem go i tak zanieść do serwisu ;/
No ale nie o rowerach tu mówimy :) robercik, nie wiem skąd jesteś, ale jak z Warszawy to znam np. taki serwis Flint, który zajmuje się tylko ekspresami i naprawia je. Może w Twojej miejscowości też działają?

Zgłoś | Cytuj | Link

2 marca 2016, 15:18

Akurat jestem z Warszawy, chodzi o ten na Powązkowskiej?

Zgłoś | Cytuj | Link

3 marca 2016, 09:54

Chyba tak bo ja też tam byłem

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Najważniejsze o pralkach Liczba postów: 73 Grupa: Sprzęt AGD... Zarówno ja jak i moi rodzice pralki kupujemy tylko z firmy Beko i ogólnie jesteśmy zadowoleni
  • jaka wiertarka? Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Szukasz solidnej wiertarko-wkrętarki na akumulator? Model Makita 18V 40Nm DDF487Z to świetny wybór dla majsterkowiczów i profesjonalistów. Dzięki dwubiegowej pr...
  • Taboret gazowy do lokalu gastronomicznego Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Dobra organizacja magazynowania żywności zaczyna się od sprzętu, jakim są szafy chłodnicze Przechowywanie w odpowiednich warunkach to klucz do zachowania jakośc...
  • Jak odpowiednio przechowywać wino? Liczba postów: 48 Grupa: Sprzęt AGD... Przede wszystkim należy kupować wina dobrej jakości. I BottleBox oferuje takie wina. Tutaj znajdziesz wspaniałe wino różowe. Kupując wino w BottleBox, napełnimy...
  • Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy? Liczba postów: 157 Grupa: Sprzęt AGD... Dokładnie, jednak do pewnych firm można mieć większe zaufanie do innych mniejsze. Candy ma świetne ceny, jednak niestety należy do firm do których trzeba podcho...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19580 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 267

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >