Elegancka i funkcjonalna brama garażowa

« Powrót do artykułu: Elegancka i funkcjonalna brama garażowa | « Powrót do grupy: Budowa i remont

16 kwietnia 2015, 14:56

Zgadzam sie: good 0 bad

Naprawdę eleganckie, świetnie się prezentuje.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 maja 2015, 22:28

Ja trafilem na bardzo fajna brame firmy Gerda tutaj www.abra.szczecin.pl i jestem niesamowicie z niej zadowolony, już wiele lat uzytkowania

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 lipca 2015, 22:19

czy ktos z was kojarzy moze bramy marki www.bramymontaz.com.pl ? zastanawiam sie nad montazem:)

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lipca 2015, 11:09

A patrzyłeś na stronie ekoplastu? Oni mają w ofercie takie bramy tylko nie wiem jaki rodzaj Cię interesuje. Masz tu dobry artykuł i od razu zdjęcia http://www.ekoplast-krakow.pl/produkty/bramy/ bramy-uchylne to powinno być pomocne przy wyborze. Ważny jest też budżet, ale to pewnie wiesz.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 grudnia 2015, 06:18

Widzę tu zastosowanie bramy garażowej rolowanej. Moim zdaniem to chyba najlepsza opcja, którą można wybrać przy zakupie bram. Sam też się na taką zdecydowałem kupując prosto od http://www.hanbud.com.pl/dystrybutor-bram-wjazdowych-bramy-g arazowe-drzwi-stalowe,22,bramy-segmentowe-wisniowski,52.chtm dystrybutora. Wydaje mi się, że takie rozwiązanie może przypaść większej ilości osób do gustu, dlatego warto wskazać gdzie w Krakowie można taką nabyć niemalże od ręki.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 602

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >