Nie znalazłem nigdzie tematu, dlatego też zdecydowałem się założyć go w tym wątku. Mam problem chciałbym tanio kupić elektronarzędzia, które będą bardzo dobrej jakości. Szukam sklepu. Może być internetowy. Byłbym wdzięczny jakbyście mi coś doradzili. Pozdrawiam. Chodzi głównie o wiertarki wkrętarki, szlifierki. Jaką firmę byście polecili? Słyszałem że niemieckie narzędzia są bardzo dobre. Czy to prawda?
offline juvefenomeno doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kinder doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline harald doświadczony
|
Z mojej strony mogę Ci polecić takie firmy jak AEG, Bosch, Hitachi, Ferrm. Robią solidne narzędzia zwłaszcza te elektryczne. Powinieneś je znaleźć w większości sklepów, ale cenowo może być wszystko bardzo zróżnicowane w tych sklepach. Ja kupowałem w internecie tam jest spory wybór i ceny bardzo atrakcyjne. |
| |
offline libisz doświadczony
|
|
| |
offline krakiet doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
|
Właśnie też zapomniałem to dodać. Teraz na rynku sporo jest tak zwanych jednorazowych narzędzi. Jak się zepsują to się kupuje następne i to jest tandeta. A tak jak napisał krakiet tamte firmy mają bardzo dobre serwisy i gwarancje. Wydajemy pieniążki ale z rozumem ;) |
| |
|
|
| |
|
|
| |
|
|
| |
offline mario00 praktykant
|
Ja polecam zajrzeć do Conrada bardzo duży wybór, dobra cena i co najważniejsze najwyższa jakość. Ja właśnie tam kompletuje wszystkie swoje narzędzia. |
|