offline tomekbud doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kamil_Z praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kamil_Z praktykant
|
|
| |
offline miki789 inżynier
|
Ostatnio szukałem w sieci informacji na temat elektronarzędzi i spotkałem się z opinią, że urządzenia, które są w marketach budowlanych może są w dobrej cenie ale to zawsze gorszy sort urządzeń. I dlatego po różnych poszukiwaniach kupiłem w sklepie https://sklep.powermat.pl/ pistolet do malowania, wiertarkę, wkrętarkę, pilarkę i szlifierkę do domu, czasami też do drobnych usług, które innym wykonuje i na tą chwilę nie narzekam. Sprzęt jest solidnie zrobiony, dobrze się z nim pracuje, mam nadzieje, że przy intensywnym użytkowaniu nic się nie będzie działo. Więc na tą chwilę ewentualnie tą markę mogę polecić. |
| |
offline kej_say fachowiec
|
Spory wybór jakościowych narzędzi w całkiem rozsądnej cenie posiada Geko: https://przydatny.pl/pl/producer/GEKO/58/2 |
| |
Reklamy Google | |
offline Kinasz8411 doświadczony
|
|
| |
offline Daniel2H praktykant
|
Jeśli się szuka czegoś konkretnego warto poczytać na stronie producenta o produkcie i później tylko go znaleźć w sklepie. Ja ostatnio chciałem wyposażyć nowo zrobiony warsztat dla siebie do na jednym sklepie jak znalazłem kilka rzeczy, które mi odpowiadały tam zrobiłem całe zakupy. POlecam https://narzedziowy24.eu/Wyposazenie-warsztat u-c562 bo wyposażenie warsztatu tutaj ja znalazłem. |
| |
offline daniel87 praktykant
|
|
| |
offline SeBud praktykant
|
Duży wybór elektronarzędzi znajdziesz w sklepie
internetowym |
| |
offline Isiek fachowiec
|
My się budujemy sami. I jesteśmy zdani sami na siebie na
budowie. U nas mój Tato jest budowlancem i to on jest
głową wszystkiego. My z mężem wykonujemy te ciężkie
fizyczne prace. Nie zdecydowałabym się na budowę samemu,
gdyby nie miała żadnej doświadczonej osoby na co dzień
na placu budowy. Jednak filmy na YouTube czy jakieś
instrukcje producentów materiałów to zdecydowanie za
mało. Poza tym musicie wziąć pod uwagę również fakt,
ze taka budowa zajmuje dużo czasu. Zadajcie sobie pytanie
czy macie ten czas, jaki chcecie poświęcić na
budowę... |
|
Elektronarzędzia. Gdzie kupić i jakie. Proszę o pomoc.
«
Powrót do grupy: narzedzia budowlane Opinie .
Aby dodać post, należy się zalogować.
Ostatnio na forum
- Narzędzia do remontu Liczba postów: 2 Grupa: narzedzia b... Ja bym jeszcze dodał aby zainwestować w odkurzacz budowlany, porządne oświetlenie przenośne i przedłużacze. Odkurzacz można później podpinać do urządzeń wyposaż...
- Wiertarka udarowa Liczba postów: 3 Grupa: narzedzia b... Kupowałem praktycznie od zera wszystkie narzędzia na budowę naszego domu. Wkrętarka z udarem fatmax, wyrzynarka, piła (bączek) tez, szlifierka kątowa Bosch, poz...
- jaka szlifierka Liczba postów: 32 Grupa: narzedzia b... Zakup szlifierki kątowej to nie taka łatwa sprawa jakby się mogło wydawać. Na rynku mamy wielu producentów oferujących swoje produkty. Pytanie jakie trzeba sobi...
- Materiały spawalnicze Liczba postów: 5 Grupa: narzedzia b... Prowadząc działalność w tym zakresie musimy zadbać o odpowiednie wyposażenie naszych pracowników. W dzisiejszych czasach liczy się najbardziej wysoka jakość ofe...
- Jaka wiertarko wkrętarka Liczba postów: 12 Grupa: narzedzia b... Użytkownik januszkk napisał: Czy ktoś może zna się w temacie? Szukam nowego sprzętu do firmy i nie wiem co kupić. Może mi doradzicie? Sądzę ,że dobrym wyborem....