Gość: maroooka praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: fernando praktykant |
Nie od dziś wiadomo, iż tworzywa sztuczne należy poddać stosownemu i należytemu recyklingowi. Najważniejsze to wiedzieć, do kogo się zgłosić w tej sprawie. W moim przypadku niezmiernie pomocni okazali się specjaliści z https://www.mag-bar.pl/ . Dobrze im to wyszło! |
| |
Reklamy Google | |
Gość: gertun praktykant |
Warto rozejrzeć się za sprawdzoną firmą, która zajmuje się wywożeniem i utylizacją odpadów tego typu. Ja od siebie mogę wam polecić https://www.elektrosmieci.warszawa.pl/ Jest to sprawdzona firma z Warszawy, na której można w pełni polegać. |
| |
offline Dawido82 fachowiec
|
Bardzo ciekawy temat. Wiele osób wyrzuca elektrośmieci do kosza na odpady zmieszane, co jest dużym błędem. Ja prowadzę niewielki serwis AGD i od długiego czasu współpracuję z firmą www.ekojumir.pl. Zajmują się profesjonalnym skupem i odbiorem zużytego sprzętu elektronicznego. Oferują przejrzyste warunki współpracy oraz atrakcyjne ceny. |
| |
Gość: Polivia praktykant |
|
| |
Reklamy Google |
Elektrośmieci, czyli odpady szczególnej troski
«
Powrót do artykułu: Elektrośmieci, czyli odpady szczególnej troski | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Eleganckie i stylowe meble Liczba postów: 15 Grupa: Wnętrza U nas mamy sporo mebli kupiony w Kler i jestem z nich mega zadowolony, są wygodne i bardzo eleganckie. Myślę, że nie da się ich meblami źle urządzić swojego dom...
- Kołki rozporowe - czyli jak bezpiecznie wieszać? Liczba postów: 34 Grupa: Wnętrza Warto mieć w tym celu odpowiednie narzędzia oraz rzecz jasna same kołki także powinny być wysokiej jakości wykonania, od tego zacznijmy.
- Odpoczynek pełen komfortu Liczba postów: 6 Grupa: Wnętrza Dziękuję za ten szczegółowy przewodnik slope 2
- Jakie meble kuchenne wybrać do kuchni? Liczba postów: 190 Grupa: Wnętrza Jeżeli chodzi o mnie, to wiele produktów z drewna, w tym np. deski tarasowe zamawiam w sprawdzonym sklepie internetowego Drewben z najróżniejszymi wyrobami z dr...
- Aranżacje wnętrz w trendzie color drenching Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza