Nie uważam, żeby szara elewacja kojarzyła się z nudą. Jest bardzo elegancka i podobnie jak biała elewacja pasuje do większości domów. Sprawdzonym sposobem jest dobieranie koloru elewacji w kontraście do dachu. Jak widać na 3 zdjęciu, płytki elewacyjne wyglądają świetnie i ładnie kontrastują z odrobinę ciemniejszym dachem. Duży wybór rozwiązań klinkierowych oferuje Terca: http://www.wienerberger.pl/ceg%C5%82y-klinkierowe
offline Michał Lewański praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Sia8888888 praktykant |
Ja z kolei wybrałam piękny kolor na elewację ale niedługo po tym została ona pomazana przez domorosłych graficiarzy. Na szczęście pokryłam ją wcześniej taką www.phsc.pl powłoką antygrafitti i zmyło się bez problemu ;) |
| |
Reklamy Google | |
offline Studniarz.waw.pl inżynier
|
|
| |
offline mrozekmrozek majster
|
Jak dla mnie fajnie prezentują się tynki cienkowarstwowe. Fajnie jest po prostu zakupić cały system, więc wtedy mamy kompleksowo materiał na fasadę. Mogę na podstawie własnego doświadczenia zarekomendować Foveo-Tech, mają systemy oparte i na wełnie i na styropienie. Fasada jak tylko jest wykonana przez kogoś, kto ma pojęcie o robocie prezentuje się estetycznie. |
| |
offline warzechus inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Alim praktykant |
|
| |
offline kokoswa33 praktykant
|
|
Ten post był edytowany przez kokoswa33 dnia: 24 maja 2018, 10:35 | |
| |
Gość: Uszatek90 praktykant |
|
| |
offline Pola8 doświadczony
|
|
| |
offline Adam45 kierownik
|
Jestem zdania, że elewację - docieplenie budynków trzeba powierzyć zaufanej firmie i ja mam taką zaufaną firmę www.gut-bud.pl i nie boję się powierzyć im zlecenia. |
|