offline blackhorse doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline bud fachowiec
|
Tynk silikatowy jest stosunkowo drogi, lecz nie elektryzuje
się - plus jest taki, że nie będzie na nim |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Dafun praktykant |
|
| |
Gość: Dafun praktykant |
|
| |
offline rutkowskamonika doświadczony
|
Ja mam tynk ocieplający kładziony bardzo równiutko agregatem tynkarskim bmbserwis.eu Wygląda bardzo ładnie już 8 lat. Może to też kwestia dobrania koloru. Jeśli chcesz wiedzieć jaki to agregat, to zajrzyj tu:http://bmbserwis.eu/oferta-wynajmu/agregaty/7 -agregaty-tynka rskie.html. |
Ten post był edytowany przez rutkowskamonika dnia: 13 kwietnia 2015, 14:18 | |
| |
Reklamy Google | |
offline poldsi inżynier
|
|
| |
offline Ozzy fachowiec
|
|
| |
offline Ekspert Sztukaterii WMB inżynier
|
Można również zastosować dodatkowo sztukaterię
elewacyjną. W zależności od charakteru fasady, czy jest
bardziej nowoczesna czy bardziej klasyczna istnieją
różnorodne kształty, które komponują się z każdym
stylem. |
| |
offline SprytnyMajsterkowicz majster
|
|
| |
offline Ozzy fachowiec
|
|
|
Elewacja - pomocy
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- Regały magazynowe - gdzie ich szukać? Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Inwestycja w mały magazyn do wynajęcia może być korzystna dla sklepów planujących rozwój lub zwiększenie asortymentu. Wynajem pozwala na testowanie nowych produ...
- Magazyn Liczba postów: 864 Grupa: Wykańczamy... Zastanawiasz się, jak poprawić organizację pracy w magazynie? Sprawdź osprzęt do wózków widłowych od Mipromet. Oferują wciągniki, podnośniki i krążki linowe, tr...
- Okna do domu Liczba postów: 49 Grupa: Wykańczamy... Okna mam już wybrane, teraz zastanawiam się nad samym wykończeniem czyli parapetami. Na rynku opcji jest wiele. Parapety PCV są wykonane z twardego polichlorku....
- Wyposażenie kuchenne - zlewozmywaki i baterie Liczba postów: 9 Grupa: Wykańczamy... A jeśli do swojej kuchni będziecie szukali stylowych i dobrze wykonanych wariantów baterii kuchennych z wyciąganą wylewką, czy też kranów naściennych, aby do si...
- Ogrodzenie Liczba postów: 139 Grupa: Wykańczamy... Wybór ogrodzenia to istotna decyzja, wpływająca na wygląd i bezpieczeństwo posesji. Na rynku dostępne są różne rozwiązania, a firma https://joniec.pl/ oferuje s...