Jeżeli interesują was ekologiczne rozwiązania dla domu to polecam wam zajrzeć na stronę www.eko2020.pl Znajdziecie tam panele słoneczne, pompy ciepła oraz ekologiczne kotły. Warto zastanowić się nad zainwestowaniem w produkty oferowane przez tę firmę.
Stron: 8 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸
Gość: jamesson praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Adrię doświadczony
|
Jak dla mnie, ciekawym rozwiązaniem są panele fotowoltaiczne, dzięki którym możemy zyskać część energii używanej w domu lub firmie. Jest to zarazem rozwiązanie ekologiczne, jak i oszczędne. Pozwala zmniejszyć koszty na zużycie energii więcej tutaj. |
| |
Reklamy Google | |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
| |
Gość: aleria praktykant |
Myśleliście o zainwestowaniu w instalację fotowoltaiczną? Energia elektryczna pozyskiwana ze słońca jest coraz popularniejsza. Polecam wam skontaktować się z firmą www.pgef.eu w tej sprawie. Firma ta oferuje rozwiązania dla domu, firm i rolników. |
| |
Gość: gazar praktykant |
Jeżeli chcecie zająć się ekologiczną energią to polecam wam skontaktować się z firmą www.bep-sa.pl Oni pomagają w zakładaniu plantacji roślin energetycznych, z których powstaje biomasa. To całkiem niezły pomysł na zarobienie na energii ekologicznej. |
| |
Reklamy Google | |
offline dorotas doświadczony
|
Obecnie coraz więcej osób decyduje się na korzystania z odnawialnych źródeł energii. Dlatego temat fotowaltaiki z roku na rok coraz więcej zyskuje na popularności. Można to zauważyć po ilości przybywających w wielu miejscach paneli słonecznych. Na stronie https://suntrack.pl/143-panele-sloneczne znajdziesz wiele cennych informacji w tym temacie. Z tego co wiem, w wielu miastach można starać się o dofinansowanie na taką inwestycję, o czym też warto się dowiedzieć w swoim mieście czy gminie. |
| |
offline morella1 kierownik
|
Natomiast ja doszłam do wniosku, że najlepiej wyjdę na zastosowaniu u siebie zielonej energii. Nie mam w tym zakresie większego doświadczenia, czy wiedzy. Jednakże otrzymałam namiar na firmę re:spect energy , która oferuje bogate usługi w tym zakresie. Myślę, że pomogą mi dopasować odpowiednie rozwiązanie i dla siebie. |
| |
Gość: Michaelliz praktykant |
|
| |
Gość: Alfredtherm praktykant |
|
| |
Gość: OscarFiche praktykant |
|
|
Stron: 8 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸