Ja mam pompę ciepła i jestem bardzo zadowolony, natomiast instalacje u mnie wykonywała firma AVM Engineering (www.avmengineering.pl) i jestem zadowolony. Szukałem kogoś lokalnie, dlatego z nimi nawiązałem współpracę. Świetna firma, bo widać, że tematyka jest im bardzo bliska i faktycznie można też na nich liczyć jeśli chodzi o ewentualną podpowiedź jakie rozwiązania wybrać, które opcje będą się najlepiej sprawdzać.
Gość: ikkkk praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline krolkarol4040 praktykant
|
Osobiście polecam panele solarne od firmy sundayenergy! |
| |
offline zaremba.radek majster
|
Sunclever też całkiem sensownie podchodzi do tematu paneli słonecznych. Mają sporą wiedzę i całkiem sympatycznie się rozmawia np. z Panem Przemysławem, ale nie tylko. Projekt który proponują jest dobrze zrobiony i skrojony na potrzeby zamawiającego. Takie my odnieśliśmy wrażenie i na tym do siebie przekonali. |
| |
offline Sabinka90 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline robert79 inżynier
|
Jeżeli fotowoltaika to koniecznie ogrzewanie na podczerwień będziemy mieli wówczas ogrzewanie za darmo. Na podanej stronie są wyliczenia kosztów inwestycyjnych.https://remont.biz.pl/ogrzewanie-na-podczerwi en/ |
| |
Gość: Emilyvat praktykant |
|
| |
Gość: Grzesiekk praktykant |
|
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
offline KateB kierownik
|
Ciekawym rozwiązaniem jest kocioł na biomasę, moja przyjaciółka mi o tym napisała i w sumie te informacje mnie przekonują |
|