Korzystając z tego, że jesteśmy w temacie energiij, to powiem Wam, że znajomy w podpowiedział mi, żebym zgłosiła się do firmy https://salwis.pl/ , ponieważ to prawdziwi specjaliści w tym zakresie, którzy mają ogromne doświadczenie w tej branży. Dajcie znać, czy kiedykolwiek korzystaliście może z ich usług. Nie ukrywam, że szukam najlepszych kwestii i rozwiązań dla swojej firmy. Myślę, że bez wątpienia uda się Wam znaleźć to, co potrzebne.
Gość: Paweł N praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Kuciapa praktykant |
Od zawsze żyłem w zgodzie z ekologią i po budowie domu zamontowałem sobie panele solarne oraz magazyn energii. W przypadku fotowoltaiki każdy wie, że dzięki niej płaci się znacznie niższe rachunki, a inwestycja jest opłacalna. Warto też wspomnieć, że magazyny energii pozwalają on przetrzymywać nadwyżkę energii i wykorzystywać ją w nocy bądź w pochmurne dni. Takie urządzenie jest niezbędne w przypadku, gdy mamy fotowoltaikę i jeżeli nadal nie zamontowaliście go, a macie panele, to polecam konkretnie magazyn energii Victron Energy. U mnie w Warszawie firma SunTrack zajmuje się sprzedażą tych urządzeń, więc mam dostawcę dosłownie kilometr od siebie. |
| |
Reklamy Google | |
offline olek992 fachowiec
|
Znacie usługi Biowatt S.A. - biogazownie ? Przedsiębiorstwo działa już od 2010 roku i profesjonalnie zajmujemy się planowaniem, projektowaniem, budową i serwisem nowoczesnych biogazowni. W ich ofercie znajdziecie biogazownie rolnicze, przemysłowe, wysypiskowe, na oczyszczalniach ścieków i biometanownie. Koniecznie sprawdźcie! |
| |
offline Kamasia doświadczony
|
Z tymi biogazowniami to jest tak, że są zwolennicy oraz
przeciwnicy. Podobno niektórzy mówią, że to śmierdzi.
Ja nie mam zdania w tym temacie więc nie powiem, czy jest
to dobra opcja czy zła. Ja póki co myślę o panelach jak
tutaj |
|