offline Neonowy majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Lisia93 doświadczony
|
No tak - to racja, że teraz jest moda na energooszczędność. Każdy szuka sposobu, żeby zużyć jak najmniej prądu. Ale czy to źle? Chyba nie - zależy kto jaki jest bogaty. Niektórzy mogą sobie na to pozwolić i zamiast wybrać tańszy wymiennik ciepła czy pompę ciepła do basenu wybiorą droższe gadżety do basenu. Właśnie dlatego, że ludziom zależy, żeby jak najmniej prądu zużyć to chyba dlatego te słowo rzeczywiście staje się takim chwytem marketingowym. Każdy zachęca do kupna swoich produktów jak może. Najważniejsze, żeby to co piszą zgadzało się z PRAWDĄ. Bo zysk kosztem naiwności kogoś, nie jest dobrym zyskiem. Smutne, że niektórzy nie liczą się z innymi. |
| |
Reklamy Google |
Energooszczędne ogrzewanie basenów
«
Powrót do artykułu: Energooszczędne ogrzewanie basenów | «
Powrót do grupy: Ogród i działka
Ostatnio na forum
- Na własnym balkonie przyjemnie, jak na Miami Beach... Liczba postów: 10 Grupa: Ogród i dzi... Spędzanie czasu na własnym balkonie potrafi być naprawdę relaksujące, zwłaszcza gdy jest on urządzony z pomysłem. Wystarczą wygodne meble, kilka dekoracji i od....
- Twój idealny ogród Liczba postów: 125 Grupa: Ogród i dzi... Hej forumowicze! Myślę o zainstalowaniu systemu automatycznego nawadniania w moim ogrodzie. Przeglądając stronę Zakładanie Ogrodów Łódź, zauważyłem, że to rozwi...
- Meble ogrodowe i tarasowe jak do salonu. Liczba postów: 14 Grupa: Ogród i dzi... Jeśli marzycie o stylowym ogrodzie lub tarasie, to koniecznie zajrzyjcie na stronę Di Volio https://tiny.pl/qw4pp-sw Ich meble ogrodowe to klasa sama w sobie wy...
- Wytrzymałe ogrodzenie betonowe Liczba postów: 11 Grupa: Ogród i dzi...
- Donice dekoracyjne w stylu śródziemnomorskim Liczba postów: 6 Grupa: Ogród i dzi...