FAAC -automaty

« Powrót do grupy: Inteligentny dom

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

5 grudnia 2007, 14:08

Zgadzam sie: good 0 bad

Chciałem otworzyć topik dotyczący porad, wymiany doświadczeń i wrażeń na temat automatów bo bram wjazodwych i garażowych firmy Faac

Na początek ja:
- brama skrzydłowa w mairę ozdobna ;), długość skrzydła 3m
- automat 415
- przez pół roku zero problemów

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 grudnia 2007, 11:19

Ale może nie każdy chce skakać po forach :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 grudnia 2007, 11:37

No witam
ja tez mam automat Faac tyle ze w roletach ale model to podam innym razem bo teraz w pracy jestem i nie bardzo pamientam

Zgłoś | Cytuj | Link

18 grudnia 2007, 12:10

model 740
brama przesuwna drewniano-metalowa

Zgłoś | Cytuj | Link

27 grudnia 2007, 13:16

a jak jest z roletami? bo tak pomyslalem zeby zalozyc, wlasnie podobno Faac robi je od niedawna, tzn napedy a czy same rolety tez? wiec jak sie sprawuja? w sumie kilka miesiecy to nie dlugo jak a mechanizm...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 stycznia 2008, 14:16

no rzeczywiscie od niedawna maja rolety i markizy w swojej ofercie, oczywiscie sa cale zestawy czyli silnik i reszta elementow

Zgłoś | Cytuj | Link

2 stycznia 2008, 22:09

bierz sprawdzone od NICE maja od bardzo dawna i sie sprawdzaja

Zgłoś | Cytuj | Link

8 stycznia 2008, 12:41

Po co Wam rolety?... Bez sensu tak się zamykać Rozumiem do sklepu czy cuś ale do domu?...

Wracając do tematu, ja mam podziemny napęd Faac 760 i nic mi nie szpeci bramy, polecam takie rozwiązanie

Zgłoś | Cytuj | Link

8 stycznia 2008, 16:11

podziemny naped to droga inwestycja przecież same silniki to ze 4 tys + skrzynki +centrala to wychodzi jakieś 7 tys z montażem jak i nie więcej weź jeszcze muraża niech ci walnie odwodnienie silników i grzałki do tego zamontujCENA ZWALA Z NÓG.

zakupiłem porządne automaty beninca i za niecałe 3 tys z montażem mam wszystko w jednym pilocie i otwieram brame ze 100m jak pan.Po co mam sie martwic że przy silnych mrozach mi automat podziemny nawali.chromole takie drogie biznesy
beninca juz działa
sasiad ma nice też mudziała ponad 6 lat.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 stycznia 2008, 23:13

Zabronisz bogatemu? :P
Jeśli ktoś ma pieniądze i może sobie pozwolić na takie bajery to czemu nie
Gdybym mogl to tez bym zalozykl podziemny naped

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Warto założyć klimatyzację? Liczba postów: 24 Grupa: Inteligentn... Zastanawiam się również nad odpowiednimi czujnikami. Stabilna temperatura wpływa również na wydajność maszyn. Urządzenia, które pracują w odpowiednich warunkach...
  • koszt automatyki Liczba postów: 12 Grupa: Inteligentn... Automatyka budynku to temat bardzo na czasie. Coraz więcej firm oferuje tego typu rozwiązania. Ze względów bezpieczeństwa najlepiej jednak stosować przebadane s...
  • Co sądzicie o automatyce w domu? Liczba postów: 167 Grupa: Inteligentn... Wszystkim tym, którzy poszukują eleganckiego designu i innowacyjnej technologii w jednym, polecam rozwiązania kontroli dostępu Schuco DCS. Zapewnia ono pełny og...
  • moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 15 Grupa: Inteligentn... Warto zastanowić się nad zamontowaniem moskitier, szczególnie jeśli mieszkanie lub dom znajduje się w pobliżu terenów zielonych. Moskitiery dostępne w sklepie h...
  • Projekt domu Liczba postów: 72 Grupa: Inteligentn... Myślę, że jednym z fajniejszych elementów inteligentnego domu jest oświetlenie.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 500

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >