FAAC -automaty

« Powrót do grupy: Inteligentny dom

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

14 stycznia 2008, 12:07

Zgadzam sie: good 0 bad

cześć

no właśnie jak ktos ma kase to zaraz krzyk :P

ja kupiłem 5 lat temu i wynajołem firme do montazu automatu podziemnego Beninca,wszystko zostało zrobione zgodnie ze sztuką ,odwodnienie i nawet grzałki w komorach beninca.Modelu nie pamiętam ale mozna to sprawdzić na stronie www.beninca.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 stycznia 2008, 10:44

hmm do: Cześć- mogę być wredny- ale dlaczego ktoś ma szukać jakiegoś modelu na stronie którą podałeś i zgadywac który to siłownik?...

JEstem w trkcie kończenia budowy i planuję właśnie ogrodzenie razem z bramą i raczej napewno będę chciał wziąć napęd podziemny, oglądałem ten tu polecony Faac 760- no napewo pomyślę o nim

pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 stycznia 2008, 21:21

myslałem o faacu ale przekonano mnie do beninca no wiesz estetyczny wyglad i nowa linia automatyki no i wbudowane zabezieczenia przed zgnieceniem.przyznam sie że przymieżałem się tez do nice ale jednak to będzie beninca

Zgłoś | Cytuj | Link

22 stycznia 2008, 13:07

po pierwsze co sie dzieje z tym forum??? polskie znaki wygladaja niemal jak arabskie;p

po drugie Faac tez ma zabezpieczenia antyzgnieceniowe takze bez przesady... wiadomo wyglad tez robi swoje ale ja tam nie kupowalem silownika na wyglad mial dobrze chodzic i tak jest

Zgłoś | Cytuj | Link

22 stycznia 2008, 14:57

musi byc ladny naped i brama tez jest ladnie kuta.
wszystko ladnie i dobrze .nowa beninca jest ladna i nowoczesna

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 stycznia 2008, 17:47

Siemka mam pytanie jak sie wgrywa pilota faac fix 4 ??:)
prosze o odpowiedz :(

Zgłoś | Cytuj | Link

25 stycznia 2008, 23:35

daj maila do siebie to przyśle instrukcje

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lutego 2008, 11:36

bardzo szybko i sprawnie sie otwiera i zamyka, do tego jeden z najnowszych pilotow Fix3, naped dobry do czestego uzytkowania np10-15 cykli w ciagu dnia bo sie nie zacina ani nie wyje jak niektore inne napedy

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lutego 2008, 19:21

Użytkownik Kubala napisał: Siemka mam pytanie jak sie wgrywa pilota faac fix 4 ??:)
prosze o odpowiedz :(

tu masz link do instrukcji pzdr

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lutego 2008, 19:22

http://faac.pl/dokumentacja/FIX_LUXuniw.pdf

no tak tam zapomnialem wkleic ten link;p

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Warto założyć klimatyzację? Liczba postów: 24 Grupa: Inteligentn... Zastanawiam się również nad odpowiednimi czujnikami. Stabilna temperatura wpływa również na wydajność maszyn. Urządzenia, które pracują w odpowiednich warunkach...
  • koszt automatyki Liczba postów: 12 Grupa: Inteligentn... Automatyka budynku to temat bardzo na czasie. Coraz więcej firm oferuje tego typu rozwiązania. Ze względów bezpieczeństwa najlepiej jednak stosować przebadane s...
  • Co sądzicie o automatyce w domu? Liczba postów: 167 Grupa: Inteligentn... Wszystkim tym, którzy poszukują eleganckiego designu i innowacyjnej technologii w jednym, polecam rozwiązania kontroli dostępu Schuco DCS. Zapewnia ono pełny og...
  • moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 15 Grupa: Inteligentn... Warto zastanowić się nad zamontowaniem moskitier, szczególnie jeśli mieszkanie lub dom znajduje się w pobliżu terenów zielonych. Moskitiery dostępne w sklepie h...
  • Projekt domu Liczba postów: 72 Grupa: Inteligentn... Myślę, że jednym z fajniejszych elementów inteligentnego domu jest oświetlenie.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 350

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >