FAAC -automaty

« Powrót do grupy: Inteligentny dom

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

12 marca 2009, 00:25

Zgadzam sie: good 0 bad

REKLAMA NA MAXA i jeszcze się wypierasz jak jesteś taki cudowny handlowiec i monter to daj namiary na siebi WĄTPIĘ w to i to BARDZO.Piszesz śmiesznie i reklamujesz to co masz.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 marca 2009, 12:56

to widac ze handlowiec poleca to co ma, ma prawo to robić ale bez przesady ,chwal i całuj i huchaj na swoje ale nie przeginaj z konkurencją.Piszesz smuty i myslisz że wszyscy naiwni się na to dadzą nabrać :wink:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 marca 2009, 20:46

Typowy przykład reklamy nic dodac nic ująć.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 marca 2009, 17:47

Racja no ale cóż każdy kombinuje jak może i handlowiec też chce, co nie zmienia faktu, że automaty faac są rzeczywiście dobrej jakości. Sam posiadam automat faac i jest dobrze wykonany i bezawaryjny.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 marca 2009, 20:36

jasne no to kombinujemy dalej jak tu sprzedać :lol: :lol: :lol:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 kwietnia 2009, 00:29

wojciech handluje fakiem i dlatego tak faka po kontach :wink:

Zgłoś | Cytuj | Link

4 kwietnia 2009, 12:58

COś widać że nie idzie:D

Zgłoś | Cytuj | Link

6 kwietnia 2009, 17:34

Użytkownik redek napisał: wojciech handluje fakiem i dlatego tak faka po kontach :wink:
hahaha ale się uśmiałem dla Twojej wiadomości niczym nie handluję i nie mam takiego zamiaru :D ale musze przyznać, że radości mi dostarczyłes sporo :D.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 kwietnia 2009, 20:09

działasz jako niezalezny strzelec i robisz gratis reklame ale się uśmiałem wojciechu w przedszkolu to przejdzie na forum nie bardzo ha ha ha

Zgłoś | Cytuj | Link

10 kwietnia 2009, 17:30

moze sie czlowiek dzieli prawdziwym doswiadczeniem kazdy swoja glowe porzeciez ma ;) . ja sie rozgladam za automatem, bo to juz xxi wiek ;) , i w rozmowach z monterami sporo sie pokrywa, na forach za to roznie-widac kazdy w swoja strone ciagnie :D . ja nie mam uprzedzen, technicznie faac bedzie mi pasowal.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Warto założyć klimatyzację? Liczba postów: 24 Grupa: Inteligentn... Zastanawiam się również nad odpowiednimi czujnikami. Stabilna temperatura wpływa również na wydajność maszyn. Urządzenia, które pracują w odpowiednich warunkach...
  • koszt automatyki Liczba postów: 12 Grupa: Inteligentn... Automatyka budynku to temat bardzo na czasie. Coraz więcej firm oferuje tego typu rozwiązania. Ze względów bezpieczeństwa najlepiej jednak stosować przebadane s...
  • Co sądzicie o automatyce w domu? Liczba postów: 167 Grupa: Inteligentn... Wszystkim tym, którzy poszukują eleganckiego designu i innowacyjnej technologii w jednym, polecam rozwiązania kontroli dostępu Schuco DCS. Zapewnia ono pełny og...
  • moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 15 Grupa: Inteligentn... Warto zastanowić się nad zamontowaniem moskitier, szczególnie jeśli mieszkanie lub dom znajduje się w pobliżu terenów zielonych. Moskitiery dostępne w sklepie h...
  • Projekt domu Liczba postów: 72 Grupa: Inteligentn... Myślę, że jednym z fajniejszych elementów inteligentnego domu jest oświetlenie.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 423

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >