Stron: 16 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸
offline krzyszd praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline malina inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: robert76 praktykant |
|
| |
offline VITCASPL doświadczony
|
Polecamy nasze produkty VITCAS. Posiadając kominek, warto
zwrócić uwagę na to, jak prezentuje się obudowa kominka.
Ważny jest jej styl, jednak duże znaczenie ma też
funkcjonalność. |
| |
Gość: ala-bala praktykant |
Ja bardzo często zanim skorzystam z usług jakiejkolwiek firmy czytam opinie w necie. W ten sposób znalazłam kilka bardzo fajnych firm :) Np. taką zajmującą się projektowanie ogrodów w Łodzi i okolicach :) |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Cynka praktykant |
u mnie doskonale się sprawdziła firma http://www.euro-kom.pl/, nawet się zastanawiam czy się do nich nie zgłosić znowu, tym razem z zamówieniem na grill ogrodowy... ale to może za jakiś czas :) |
| |
offline Amelka00 majster
|
Kominek w domu to naprawdę wspaniała sprawa. |
| |
offline andrzej211 majster
|
ja teraz zastanawiam się nad dachem i jednocześnie już myślę o instalacji odgromowej. wiele osób o tym zapomina jak moja znajoma która budowała dom i skutki tego są opłakane. ja z polecenia szwagra jestem zdecydowany na partnera z czechowic. robili u niego i mówi że nie tylko fajnie wykonali ale jeszcze i wszystko dokładnie wytłumaczą.zresztą jestem już po wstępnych rozmowach. miałem do czynienia z firmami dla których dogłębne wytłumaczenia tematu oznaczało trzy zdania. ale ogólnie o moich przygodach z firmami czy wykonawcami można by było książkę napisać. |
| |
Gość: ariadna praktykant |
|
| |
offline Endruu doświadczony
|
Polecam zajrzeć na centrumbiokominkow.pl, gdzie zakupić można designerskie biokominki. |
|
Stron: 16 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸