Fachowy Dach

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

26 marca 2014, 23:39

Zgadzam sie: good 0 bad

Jesteśmy firmą specjalizującą się w konstrukcjach dachowych, czyli więźbie dachowej. Działamy na terenie Warszawy i okolic. Dzięki naszemu bogatemu doświadczeniu, realizujemy nawet najtrudniejsze projekty, z których rezygnują inne firmy. Często zgłaszają się do nas inwestorzy, którzy mają trudne przypadki, ciężkie do wykonania konstrukcje dachowe, a którym inne firmy odmówiły, bądź nie pojawiły się na dachu. Jeżeli więc mają Państwo potrzebę skorzystania z naszych usług albo jakiekolwiek wątpliwości dotyczące wykonania konstrukcji dachu, zwróćcie się do nas, a bardzo chętnie pomożemy.

Zawsze służymy doradztwem – znajdziemy czas i rozwiązanie na "dachowe" problemy :).

FACHOWY DACH

Telefon: 502 087 328
E-mail: kontakt@fachowyda ch.pl
Adres: ul. Białołęcka 198 D, 03-253 Warszawa

http://www.fachowydach.pl/

Ten post był edytowany przez Fachowy Dach dnia: 26 marca 2014, 23:43
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 września 2014, 20:18

jakie dachówki, jakich firm preferujecie??

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 września 2014, 15:17

Moim zdaniem najlepsze są dachówki Roben, Weinerberger albo Creaton - zresztą tutaj http://www.top-dach.com.pl/ mozna sobie poczytac wiecej na ten temat :)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2014, 15:23

Creaton - potwierdzam ;) jakościowo górna półka i z tego co wiem długoletnia gwarancja :)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2014, 20:44

Hmm górna półka i gwarancja to też roben i braas. A pytanie jest dobre, co poleca ta firma

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 września 2014, 14:58

dachowki Creatona, jakosc, precyzja wykonania oraz pewnosc, ze na lata ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 września 2014, 14:56

Ok, czyli nic za bardzo się nie zmienia - Creaton i Braas w czołówce polskich producentów dachówek :) A jakie dachówki polecacie konkretnie? Ceramika, blacha, beton?

Zgłoś | Cytuj | Link

29 września 2014, 05:03

jeżeli chcecie mieć dobrze zrobiony dach, to faktycznie lepiej skontaktować się z jakąś profesjonalną firmą, ja akurat korzystałem z oferty http://www.bauder.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

2 października 2014, 15:54

ceramiczne creatona jesli chodzi o mnie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

3 października 2014, 23:58

dlaczego ceramika? ;) parę słów poproszę :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 11 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Dach plaski - wady Liczba postów: 37 Grupa: Robimy dach A jaki Tobie się podoba? Nie myśl, co chce projektować architekt, tylko co ty chcesz mieć. Ja przez 5 lat marzyłam o plaskim dachu, ale gdy już zaczęłam konkret...
  • Z czego dach? Liczba postów: 283 Grupa: Robimy dach Zastanawiasz się, jak dbać o dach? Odwiedź https://poradnikbudowlany.eu/dlaczego-re gularne-czyszczenie-dachu-jest-kluczowe- do-utrzymania-trwalosci-pokrycia i do...
  • Jaki dach jest najtrwalszy? Liczba postów: 306 Grupa: Robimy dach Jak dla mnie ciężko stwierdzić, każdy typ dachu ma swoje zalety i wady, a trwałość tak naprawdę zależeć będzie od materiałów i od wykonania.
  • Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 8 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19470 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 668

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >