Fachowy Dach

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  15 16 17 18  ▸

15 grudnia 2019, 14:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja na szczęście nie muszę się tym przejmować i jeżeli wybierzesz dobrego producenta do których na pewno należy Braas to polecam zwrócić uwagę na ich propozycje w zakresie dachówek ceramicznych i cementowych, a do tego również możliwości blachodachówek panelowych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 grudnia 2019, 10:56

Ja ze swojego doświadczenia to mogę ci polecić firmę dachy gerarda https://www.gerardroofs.pl/pl/ . Ja u siebie mam blachodachowkę z posypką ceramiczną, bo nacyztałem się dobrych opinii na jej temat i stwierdizłem, że czemu by nie. Wszyscy znajomi , którzy przyszli nas odwiedzić byli pod dużym wrażeniem tego jak dobrze prezentuje się nasz dachh. Było już pare burz i wiatrów i póki co dachowki sa nie do ruszenia, takze szczerze moge polecic ze swojej strony

Ten post był edytowany przez lawiana dnia: 20 grudnia 2019, 13:52
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 grudnia 2019, 09:32

Akurat jeżeli chodzi o dachówkę betonową to super, że Braas zastosował trzy warstwy i do tego podwójną powłoką akrylową lumino właśnie wygładzając ją jak najlepiej!

Zgłoś | Cytuj | Link

30 stycznia 2020, 11:31

Jak nie dachówka to warto jednocześnie sprawdzić modele od blachodachówek panelowych od Braas, które również będą pięknie się prezentowały na twoim dachu. Dostępne są 4 wersjach kolorystycznych i do tego nawet o profilu płaskim jak Quadro i klasycznym czyli Decra.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 marca 2020, 23:33

Lepiej wybrać dobrej jakości pokrycie dachowe. W ofercie producenta Braas znajdziesz piękne modele w tym te najbardziej doceniane czyli płaskie które dodatkowo dostępne są w najmodniejszych kolorach jak szary, antracytowy, czy czarny.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 kwietnia 2020, 07:59

Jak dla mnie zdecydowanie wygrywa dachówka ceramiczna która zaskakuje jakością wykonania, pięknym stylem i do tego trwałością na lata, z resztą sprawdź propozycje od Braas które też objęte są aż 30 letnią gwarancją i przygotowane akcesoria dachowe, izolacje nakrokwiowe, czy również systemy hydroizolacji papy w Technologii Szybki Syntan® SBS

Zgłoś | Cytuj | Link

3 grudnia 2020, 11:39

W takim razie koniecznie zwróćcie uwagę na ofertę producenta Braas i to ze względu na trwającą Zimowa Promocję na dachówki betonowe w technologii Cisar. Trwa do końca stycznia 2021, także warto lepiej się z nią zapoznać, bo można mieć piękny dach i jednocześnie sporo na nim zaoszczędzić (nie tracąc jednocześnie na trwałości).

Zgłoś | Cytuj | Link

17 grudnia 2020, 14:51

Wiesz co sprawdź ofertę przygotowaną przez producenta Braas gdzie znajdziesz listę świetnych pokryć dachowych i do tego masz pewność, że na pewno zrobią to dobrze szczególnie wykorzystując ich materiały. Jednocześnie możesz złapać się na niezłą zimową promocję na 3 modele betonowe Teviva, Bałtycka oraz Celtycka do końca stycznia 2021.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 grudnia 2020, 22:39

Szukasz pokryw dachowych w najlepszej jakości? Dlatego zalecam postawić na te z oferty https://www.improbud.pl/ Należycie ozdobiły one nasz nowy dom.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 grudnia 2020, 12:43

Jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości porządnego pokrycia dachowego który moim zdaniem będzie również świetnym dopełnieniem całej aranżacji domu, ale i powinien wyróżniać się wysoką jakością wykonania i zastosowanych zabezpieczeń a zaliczyć do nich można zdecydowanie dachówki ceramiczne bądź betonowe które będą też sporo tańsze.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  15 16 17 18  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 11 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Dach plaski - wady Liczba postów: 37 Grupa: Robimy dach A jaki Tobie się podoba? Nie myśl, co chce projektować architekt, tylko co ty chcesz mieć. Ja przez 5 lat marzyłam o plaskim dachu, ale gdy już zaczęłam konkret...
  • Z czego dach? Liczba postów: 283 Grupa: Robimy dach Zastanawiasz się, jak dbać o dach? Odwiedź https://poradnikbudowlany.eu/dlaczego-re gularne-czyszczenie-dachu-jest-kluczowe- do-utrzymania-trwalosci-pokrycia i do...
  • Jaki dach jest najtrwalszy? Liczba postów: 306 Grupa: Robimy dach Jak dla mnie ciężko stwierdzić, każdy typ dachu ma swoje zalety i wady, a trwałość tak naprawdę zależeć będzie od materiałów i od wykonania.
  • Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 8 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 1249

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >