Stron: 18 ▾ ◂◂ ◂ 6 7 8 9 10 ▸ ▸▸
offline ottenjeden fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
No w miejskim zgiełku biurowców to coś takiego na pewno jest fajne, jeżeli w czasie przerwy można sobie w takie miejsce wyjść i chociaż trochę odpocząć, to czemu nie. Jednak w domu gdzie ma się swoje podwórko na którym miejsca wystarczy, aby odpocząć to nie widze powodu, żeby robić coś takiego jeszcze na dachu. Lepiej postawić na ładną i wytrzymałą dachówkę od Braas jak mówi forumowicz u góry i na pewno wyjdzie to nam lepiej i co najważniejsze taniej :) |
| |
Reklamy Google | |
|
|
| |
|
To ta jak w niektórych przypadkach z kolektorami słonecznymi co z tego, że są od strony północnej i nie nagrzeją wody dla c.w.u, ale z ulicy musi być widać, żeby wszyscy widzieli tą "ekologie". Temu nie dość, że taniej wyjdzie dachówka to według mnie o wiele bardziej estetycznie będzie również ona wyglądała ;) |
| |
|
|
| |
Reklamy Google | |
|
Hhahahah a ja niestety słyszałem o takich przypadkach i raz sam widziałem :) Nie dość , że prawie żadnych nakładów pracy to jeszcze dodatkowych kosztów, które przy blasze w podsumowaniu mogą być tak wysokie, że przekonanie o jej "taniości" będzie tylko złudzeniem :) |
| |
|
|
| |
Gość: ellenaaa praktykant |
Ja mam z Braasa dachówkę model Romańska Cisar - tu mozna sobie zobaczyc http://www.veldach.com.pl/dachowki-kategoria- 7 , ceglana, kolor kasztanowy - extra się komponuje z wykonczeniem mojego domu:) |
| |
|
|
| |
|
Hm ,ciekawa oferta. Dachówka raczej dobrze wykonana(świadczy o tym popularność tego producenta i udział w rynku) Idzie wiosna, więc Romańska powinna pasować idealnie na wczesnowiosenne prace dekarskie. Zwłaszcza jeżeli ktoś buduje bardziej tradycyjny dom bądź lubi klasyczne i sprawdzone rozwiązania. |
Ten post był edytowany przez ottenjeden dnia: 11 maja 2015, 22:06 | |
|
Stron: 18 ▾ ◂◂ ◂ 6 7 8 9 10 ▸ ▸▸