Ja na szczęście nie muszę się tym przejmować i jeżeli wybierzesz dobrego producenta do których na pewno należy Braas to polecam zwrócić uwagę na ich propozycje w zakresie dachówek ceramicznych i cementowych, a do tego również możliwości blachodachówek panelowych.
Stron: 18 ▾ ◂◂ ◂ 15 16 17 18 ▸
offline Emilek43 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline lawiana inżynier
|
Ja ze swojego doświadczenia to mogę ci polecić firmę dachy gerarda https://www.gerardroofs.pl/pl/ . Ja u siebie mam blachodachowkę z posypką ceramiczną, bo nacyztałem się dobrych opinii na jej temat i stwierdizłem, że czemu by nie. Wszyscy znajomi , którzy przyszli nas odwiedzić byli pod dużym wrażeniem tego jak dobrze prezentuje się nasz dachh. Było już pare burz i wiatrów i póki co dachowki sa nie do ruszenia, takze szczerze moge polecic ze swojej strony |
Ten post był edytowany przez lawiana dnia: 20 grudnia 2019, 13:52 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec
|
|
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
Jak nie dachówka to warto jednocześnie sprawdzić modele od blachodachówek panelowych od Braas, które również będą pięknie się prezentowały na twoim dachu. Dostępne są 4 wersjach kolorystycznych i do tego nawet o profilu płaskim jak Quadro i klasycznym czyli Decra. |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
Jak dla mnie zdecydowanie wygrywa dachówka ceramiczna która zaskakuje jakością wykonania, pięknym stylem i do tego trwałością na lata, z resztą sprawdź propozycje od Braas które też objęte są aż 30 letnią gwarancją i przygotowane akcesoria dachowe, izolacje nakrokwiowe, czy również systemy hydroizolacji papy w Technologii Szybki Syntan® SBS |
| |
online KrzysiekS kierownik
|
W takim razie koniecznie zwróćcie uwagę na ofertę producenta Braas i to ze względu na trwającą Zimowa Promocję na dachówki betonowe w technologii Cisar. Trwa do końca stycznia 2021, także warto lepiej się z nią zapoznać, bo można mieć piękny dach i jednocześnie sporo na nim zaoszczędzić (nie tracąc jednocześnie na trwałości). |
| |
offline Porek456 fachowiec
|
Wiesz co sprawdź ofertę przygotowaną przez producenta Braas gdzie znajdziesz listę świetnych pokryć dachowych i do tego masz pewność, że na pewno zrobią to dobrze szczególnie wykorzystując ich materiały. Jednocześnie możesz złapać się na niezłą zimową promocję na 3 modele betonowe Teviva, Bałtycka oraz Celtycka do końca stycznia 2021. |
| |
Gość: jokensen praktykant |
Szukasz pokryw dachowych w najlepszej jakości? Dlatego zalecam postawić na te z oferty https://www.improbud.pl/ Należycie ozdobiły one nasz nowy dom. |
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości porządnego pokrycia dachowego który moim zdaniem będzie również świetnym dopełnieniem całej aranżacji domu, ale i powinien wyróżniać się wysoką jakością wykonania i zastosowanych zabezpieczeń a zaliczyć do nich można zdecydowanie dachówki ceramiczne bądź betonowe które będą też sporo tańsze. |
|
Stron: 18 ▾ ◂◂ ◂ 15 16 17 18 ▸