Fachowy Dach

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

4 października 2014, 15:24

Zgadzam sie: good 0 bad

Noo ceramika jest lepsza, bo jeżeli są z dobrej firmy to nie powinny porastać zbyt szybko, bo i tak wszystkie porastają. To jest ta klasyczna, chociaż np. braas bardzo zbliżył pod względem wyglądu beton do ceramiki.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 października 2014, 23:11

pod względem wyglądu może i tak, ale inne cechy raczej nadal przemawiają za dachówką ceramiczną..

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 października 2014, 20:52

ja zawsze wolalem ceramiczna dachowke, estetyka jej tez jest znacznie wyzsza niz blachy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

8 października 2014, 20:39

do blachy to nie ma nawet co porównywać ;) dachówki ceramiczne np. firmy takiej jak Creaton jakość pierwszorzędna - produkty Harmonica, Titania albo Futura - pozycje godne polecenia - gwarancja fachowego dachu :) takie moje zdanie...

Zgłoś | Cytuj | Link

12 października 2014, 16:30

mickow69 tu w gruncie rzeczy nie ma co porównywać pod względem estetyki.
A i technicznie beton zbliża się do ceramiki.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 października 2014, 21:20

ceramiczna Titania spełnia chyba wszystkie warunki fachowego dachu - oczywiście położona przez odpowiedniego fachowca ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 października 2014, 14:09

Użytkownik ottenjeden napisał: Noo ceramika jest lepsza, bo jeżeli są z dobrej firmy to
nie powinny porastać zbyt szybko, bo i tak wszystkie
porastają. To jest ta klasyczna, chociaż np. braas bardzo
zbliżył pod względem wyglądu beton do ceramiki.

braas to w ogole ma dobre rozwiązania

Zgłoś | Cytuj | Link

15 października 2014, 17:51

A teraz można jeszcze na jakąś fajną promocje ich trafić w Dachobraniu 2014 :)

Zgłoś | Cytuj | Link

15 października 2014, 18:32

Użytkownik buchu napisał: Użytkownik ottenjeden napisał:
Noo ceramika jest lepsza, bo
jeżeli są z dobrej firmy to

nie powinny porastać zbyt szybko, bo i tak wszystkie

porastają. To jest ta klasyczna, chociaż np. braas
bardzo

zbliżył pod względem wyglądu beton do
ceramiki.

braas to w ogole ma dobre rozwiązania

dobre znaczy jakie? trochę zbyt ogólnie powiedziane, a chętnie poznam szczegóły

Zgłoś | Cytuj | Link

16 października 2014, 19:43

dokładnie, poprosimy o te dobre rozwiązania?? bo nie bardzo wiem akurat, jakie można mieć w kwestii ceramicznych dachówek oryginalne rozwiązania... inne lepsze niż inni producenci z górnej półki producentów dachówek.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 10 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Dach plaski - wady Liczba postów: 37 Grupa: Robimy dach A jaki Tobie się podoba? Nie myśl, co chce projektować architekt, tylko co ty chcesz mieć. Ja przez 5 lat marzyłam o plaskim dachu, ale gdy już zaczęłam konkret...
  • Z czego dach? Liczba postów: 283 Grupa: Robimy dach Zastanawiasz się, jak dbać o dach? Odwiedź https://poradnikbudowlany.eu/dlaczego-re gularne-czyszczenie-dachu-jest-kluczowe- do-utrzymania-trwalosci-pokrycia i do...
  • Jaki dach jest najtrwalszy? Liczba postów: 306 Grupa: Robimy dach Jak dla mnie ciężko stwierdzić, każdy typ dachu ma swoje zalety i wady, a trwałość tak naprawdę zależeć będzie od materiałów i od wykonania.
  • Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 8 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 607

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >