Fajne meble do pokoju dziennego?

« Powrót do grupy: Nowości aranżacyjne pomieszczeń

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

1 sierpnia 2016, 00:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Kurcze te meble modułowe to chyba na topie teraz są, bo wszędzie o nich pełno. Muszę się za nimi porozglądać :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 sierpnia 2016, 06:35

Własnie wszyscy się tak nimi zachwycają, ale ja nie jestm chyba co do nich tak bardzo przekonana, a planuje w najblizszym czasie remon i już pomału zaczynam się nad czymś rozglądać. Może jak na żywo zobacze w salonie to się przekonam :P

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 sierpnia 2016, 11:42

Użytkownik Gość: Jyrki napisał: @Kinak moduły to fajna opcja, jeśli lubisz często
zmieniać design pokoju. Łatwo je sobie poprzestawiasz w
praktycznie dowolną konfigurację (no, może bez przesady,
bo dybli do trzymania komody na ścianie to chyba nie
dostaniesz :D).

Koleżanki dobrze wskazują Possi Light jako przykład
takich mebelków, bo one dodatkowo dają Ci możliwość
zmieniania koloru drzwiczek. W sensie - jak Ci się znudzi
jeden, to możesz pójść do salonu i wybrać inny. Nie
wiem czy to działa na zasadzie wymiany, czy dodatkowego
kupna, ale rozważyć warto. ;)
Użytkownik Gość: Jyrki napisał: @Kinak moduły to fajna opcja, jeśli lubisz często

Pewnie trzeba kupić nowe fronty ale można dobrać taki kolor do już posiadanego, żeby je połączyć w ramach jednej aranżacji, czyli nie zmieniać wszystkich frontów, ale np. jeden lub dwa. Możliwości jest sporo, może nawet więcej nić dwa kolory połączyć, co kto lubi

Zgłoś | Cytuj | Link

8 sierpnia 2016, 10:17

@Szymka no to się nie zastanawiaj, tylko wio do salonu BRW i sama się przekonaj, czy są dla Ciebie OK. ;) My juz tutaj wyłożyliśmy chyba dostateczną liczbę argumentów przemawiających na korzyść Possi Light. Wybór, jaki daje Ci ta kolekcja jest naprawdę wręcz gigantyczny i możesz sobie podobierać wszystko tak, by pasowało do pokoju, w którym mają stanąć meble. No lepiej nie widzę. ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2016, 10:38

Moim zdaniem nie warto ograniczać się tylko do jednego sklepu,salonu meblowego,szczególnie że teraz w sieci jest kilka fajnych,ciekawych promocji właśnie na meble. Jaki budżet posiadasz na ten cel?

www.HaDwao.net

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2016, 09:12

Dla jednego będą fajne dla drugiego nie. Musisz sama wybrać kilka a my pomożemy z nich podjąć ostateczną decyzje.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2016, 12:49

Ja bardzo fajne mebelki widziałem również w http://www.mebelio.pl/. Mają tu nowoczesne i designerskie meble w atrakcyjnych cenach. Możecie sprawdzić sobie także dostępną u nich ofertę.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 września 2016, 22:21

Polecam narożnik Ascot Standard, który posiada 2 pojemniki na pościel i system rozkładania DL. Jego tapicerka, w kolorze popiel, posiada charakterystyczne czerwone lamówki, nóżki natomiast są chromowane. We wnętrzu mebla znajdują się sprężyny faliste.

http://florimeble.pl/narozniki-z-funkcja-span ia/1467-naroznik-ascot-standard-z-dwoma-pojemnikami-na-posci el.html

Zgłoś | Cytuj | Link

5 września 2016, 14:11

Minęło już trochę czasu, więc jeżeli zaglądasz na forum to daj znać na jakie meble do pokoju dziennego ostatecznie padł wybór, tak nawet z czystej ciekawości, cały czas czekamy na Twoją odpowiedź.

HaDwao.net

Zgłoś | Cytuj | Link

9 września 2016, 10:20

Cześć :) Jeżeli szukasz naprawdę fajnych mebli, aby urządzić pokój, to zajrzyj tutaj: Nowy Styl - http://www.formyuzytkowe.pl/nowy-styl :) Sklep ma szeroką i ciekawą ofertę. Jeżeli już urządzasz, to warto postawić na nowoczesność, także szukaj modnych inspiracji! :) Mam nadzieję, że udało mi się pomóc! :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Kamień naturalny Liczba postów: 148 Grupa: Nowości ara... czy ktos z was szukał juz tez kamieniarza z okolicy za pomoca tej strony? https://kamieniarze.info/ maja tam aktualne adresy i telefony?
  • nowe mieszkanie dla żony Liczba postów: 46 Grupa: Nowości ara... Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się nad przeprowadzką do Bąkowa? Odkryj, co ta malownicza miejscowość ma do zaoferowania, czytając ten wpis: https://www.amprojek...
  • Inspiracja - przedpokój? Liczba postów: 29 Grupa: Nowości ara... Jeżeli poszukujesz stylowych i funkcjonalnych mebli do przedpokoju, warto zapoznać się z ofertą https://bihome.pl/Przedpokoj-siedzisko-d o-przedpokoju, gdzie zna...
  • Łazienka bez nudy? Liczba postów: 579 Grupa: Nowości ara... Zachęcam do zapoznania się z ofertą rolet plisowanych na stronie Plisso. To świetny sposób na dekorację okien oraz zapewnienie sobie prywatności. Plisy dostępne...
  • Baterie do łazienki Liczba postów: 54 Grupa: Nowości ara... Do oszczędzania wody nie trzeba fancy baterii, wystarczy używać mózgu i mydła w piance

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 434

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >