Farby emulsyjne w kolorach lata

« Powrót do artykułu: Farby emulsyjne w kolorach lata | « Powrót do grupy: Wnętrza

25 lipca 2012, 12:07

Zgadzam sie: good 0 bad

To naprawdę porządna farby. Malowałem nimi w zeszłym roku i ściany do tej pory wyglądają świeżo. No i jest spory wybór jeśli chodzi o kolor.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 lipca 2012, 12:07

To naprawdę porządna farby. Malowałem nimi w zeszłym roku i ściany do tej pory wyglądają świeżo. No i jest spory wybór jeśli chodzi o kolor.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 kwietnia 2013, 17:53

hmm które farby ;)? jak już tu jestem to chciałbym doradzić farby http://www.holzdur.com/ na prawdę rewelacyjnie kryją drewno i zabezpieczają. ostatnio malowałem nimi mój taras i ławki ;) farba jedna z lepszych

Zgłoś | Cytuj | Link

25 kwietnia 2013, 12:40

Deski na taras zamówiłem z Warszawy - Taras Studio. Dodatkowo mają oni w swojej ofercie różne środki pielęgnacyjne, a na stronie pokazane jak wykonać taras :) - więcej tu

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2013, 15:35

Mi taras z bruku wykonała firma z Warszawy sprawdź tu . Jestem zadowolony z tego pomysłu. Taras komponuje się z resztą ogrodu, co było moim wstępnym założeniem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 sierpnia 2013, 18:48

a do zakonserwowania drewnianego tarasu najlepiej uzyc cos z http://osmo-polska.pl/

Ten post był edytowany przez tomek133 dnia: 21 sierpnia 2013, 18:49
Zgłoś | Cytuj | Link

24 sierpnia 2013, 18:53

Taras wyłożony kostką brukową to nie jest zły pomysł... W sumie to też też mi taki pomysł zaświecił ostatnio w głowie, firm produkujących kostkę brukową jest bardzo dużo i na razie wytypowałem kostkę promenada i symfonia.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 437

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >