offline Aga71 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline justyna85 fachowiec
|
Witam. Tak sie składa, że u mnie w rodzinie jest mały alergik. U nas pomalowało się więc ściany farbą śnieżka jest edycja specjalna Disneya,i powiem szczerze, że te farby to nie jest żaden chwyt reklamowy naprawdę nie zawierają składników alergizujących,a co do alergików to uwierz, że farba nie wystarczy (to zależy jakie silne występowanie alergii) My musieliśmy również wymienić ogrzewanie, okna i podłogi niestety koszty makabryczne no ale zdrowie dziecka ważniejsze. Mam nadzieję, że w jakiś sposób pomogłam. |
| |
Reklamy Google | |
offline Aga71 doświadczony
|
|
| |
offline justyna85 fachowiec
|
Szczerze mówiąc to słyszałam że takimi farbami są malowane samochody, ale teraz idziemy na przód z technologią wiem też, że te farby nano są grzybobójcze. Wątpie żeby te farby nadawały się do pomieszczeń domowych, chociaż... poczytaj sobie o farbach nano firmy tikkurila |
| |
Gość: Maczii praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
|
Szanowni Państwo, |
| |
Gość: Manny praktykant |
|
| |
offline e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
|
Szanowny Panie, |
| |
offline ikuhn praktykant
|
|
| |
offline walton84 praktykant
|
|
|
Farby kolorowe dla alergików
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Stół - nierozkładany czy rozkładany? Liczba postów: 203 Grupa: Ciekawe pom... Nie wiem, czy dziś się jeszcze używa rozkładanych stołów, fajnie taki mieć, ale ile jest takich sytuacji, że będzie nam potrzebny? Jedna w roku?
- Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...
- Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
- Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....