Farby kolorowe na ściany dla alergików

« Powrót do grupy: Porady i opinie

22 czerwca 2010, 12:31

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam wszystkich serdecznie.
Mam dziecko chore na alergię. Czytałam w sieci artykuł na temat farby dla alergików. Czy ktoś wie coś na ten temat? Nieistotne są dla mnie kolory farb. Proszę Was o poradę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 czerwca 2010, 15:43

Witam. Tak sie składa, że u mnie w rodzinie jest mały alergik. U nas pomalowało się więc ściany farbą śnieżka jest edycja specjalna Disneya,i powiem szczerze, że te farby to nie jest żaden chwyt reklamowy naprawdę nie zawierają składników alergizujących,a co do alergików to uwierz, że farba nie wystarczy (to zależy jakie silne występowanie alergii) My musieliśmy również wymienić ogrzewanie, okna i podłogi niestety koszty makabryczne no ale zdrowie dziecka ważniejsze. Mam nadzieję, że w jakiś sposób pomogłam.

P.S. Następnym razem wystarczy zadać pytanie w jednej kategorii. Nie trzeba od razu zamieszczać w większej części kategorii :) Nie trzeba się obawiać, że post nie zostanie zauważony :) Pozdrawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 czerwca 2010, 16:42

Czytałam na temat farb fotokatalitycznych, czy ktoś ich używał? Czy sprawdził jak działają? Podobno mają jakieś atesty stowarzyszenia antyalergicznego. Ja już wszystkiego próbowałam. Może to jest wyjście?

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2010, 17:39

czy takie farby można stosować w domu?

Zgłoś | Cytuj | Link

23 czerwca 2010, 10:23

Raczej można stosować te farby w domu, a czy działają to najlepiej jak by ktoś wypowiedział się w temacie kto sam już pomalował ściany taką farbą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• płytki w salonie?? Liczba postów: 139 Grupa: Porady i op... Jeżeli robisz remont i potrzebujesz klejów oraz hydroizolacji czy uszczelniaczy to odwiedź witrynę https://diy.bostik.com/pl-PL Nie tylko znajdziesz odpowiednie...
  • Wyposażenie warsztatu Liczba postów: 339 Grupa: Porady i op... Szczególnie jeśli mamy do czynienia ze stalą nierdzewną, warto poddawać ją takim zabiegom jak https://passeco.pl/obrobka-elektrolitycz na/ . Wydajne środki do el...
  • czym wyczyścić płytki po fudze? Liczba postów: 3757 Grupa: Porady i op... Wyczyścić będzie trudno. Najważniejsze to po prostu na czas je zaimpregnować.
  • projektant wnetrz warto? Liczba postów: 450 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
  • jakie prezenty zrobić? Liczba postów: 19 Grupa: Porady i op... Świąteczna choinka pełna pralin z mlecznej czekolady to doskonały pomysł na słodki upominek dla bliskich. Dostępna na https://smaczajama.pl/pl/p/-Lindt-Lindor -S...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 137

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >