Bardzo podoba mi się propozycja sypialni, choć ją lekko zmodyfikuje zamiast Magicznego Rodonitu pomaluję Czystym Oliwinem i dam trochę inny szablon. Ale sypialnia genialna. Oby tak dalej magnat, przyjemne kolory! (jak radziłam się przyjaciółek to mówiły że pod względem krycia i utrzymania czystości na ścianach magnat jest najlepszy)
Gość: Alicja_jus praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Chocho majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline iciesla fachowiec
|
|
| |
Gość: misiek praktykant |
ja malowałem Brawami natury ze śnieżki. też bardzo fajne odcienie i duży wybór. są z dodatkiem teflonu więc łatwe w utrzymaniu.jesli chodzi o kolorystykę to na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. ja widziałem w katalogu ok 50 odcieni.zdecydowałem sie na lilię wodną w połączeniu z pachnącym cynamonem. |
| |
Gość: ankaa praktykant |
Bardzo podoba mi się motyw drzewa na pierwszym zdjęciu. Coś pięknego! Widziałam podobne naklejki w katalogu magtana i właśnie się zastanawiałam jak by to wyglądało w mojej sypialni. I chyba coś takiego sobie zrobię, bo w wakacje malowałam na pastelowy róż sypialnię, taki kolorowy motyw na pewno by się sprawdził. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: paula.li praktykant |
|
| |
Gość: Czacza praktykant |
Cudowne pastelowe kolory ma w swojej ofercie śnieżka barwy natury. Malowałam swój salon delikatną zielenią, do tego dodałam na jednej ścianie krótką tapetę w fioletowe pasy, dodatki w pokoju również mam fioletowe. Pokój jest bardzo przytulny, ciepły i bardzo dobrze się w nim czuję. Także polecam, do wyboru do koloru jak to się mówi! |
| |
Gość: ligia praktykant |
|
| |
Gość: elana praktykant |
Niektóre te zdjęcia o ile się nie mylę są z katalogu Magnata. Przeglądałam go i bardzo mi się podobały te propozycje na urządzenie salonu i sypialni. Szczególnie przypadł mi do gustu motyw z drzewem na ścianie, sama mam zamiar po świętach zrobić coś takiego u siebie. Tylko nie wiem gdzie takie drzewko można kupić? Bo chcę dokładnie takie samo. |
|