Farby o stonowanych pastelowych kolorach

« Powrót do artykułu: Farby o stonowanych pastelowych kolorach | « Powrót do grupy: Wnętrza

14 września 2011, 12:04

Zgadzam sie: good 0 bad

Bardzo podoba mi się propozycja sypialni, choć ją lekko zmodyfikuje zamiast Magicznego Rodonitu pomaluję Czystym Oliwinem i dam trochę inny szablon. Ale sypialnia genialna. Oby tak dalej magnat, przyjemne kolory! (jak radziłam się przyjaciółek to mówiły że pod względem krycia i utrzymania czystości na ścianach magnat jest najlepszy)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 września 2011, 14:17

No fakt kolory są piękne, mat idealny, ciekawe właśnie jak jest w praktyce z pokrywaniem ścian. Jestem nowa na tym portalu, ale widzę że jest tu mnóstwo ciekawych tekstów!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 września 2011, 14:38

Tekstów jest mnóstwo no a jeżeli chodzi o pokrywanie tych farb wiadomo za 1 maźnieciem nie pokryje ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

3 października 2011, 09:31

ja malowałem Brawami natury ze śnieżki. też bardzo fajne odcienie i duży wybór. są z dodatkiem teflonu więc łatwe w utrzymaniu.jesli chodzi o kolorystykę to na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. ja widziałem w katalogu ok 50 odcieni.zdecydowałem sie na lilię wodną w połączeniu z pachnącym cynamonem.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 października 2011, 22:22

Bardzo podoba mi się motyw drzewa na pierwszym zdjęciu. Coś pięknego! Widziałam podobne naklejki w katalogu magtana i właśnie się zastanawiałam jak by to wyglądało w mojej sypialni. I chyba coś takiego sobie zrobię, bo w wakacje malowałam na pastelowy róż sypialnię, taki kolorowy motyw na pewno by się sprawdził.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 października 2011, 17:40

Faktycznie to drzewo jest super, bardzo podobają mi się takie malowidła na ścianie. Aktualnie jestem na etapie dobierania kolorów do sypialni, także na pewno przejrzę sobie jakiś katalog magnata, bo to faktycznie jest rewelacyjne.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 listopada 2011, 15:31

Cudowne pastelowe kolory ma w swojej ofercie śnieżka barwy natury. Malowałam swój salon delikatną zielenią, do tego dodałam na jednej ścianie krótką tapetę w fioletowe pasy, dodatki w pokoju również mam fioletowe. Pokój jest bardzo przytulny, ciepły i bardzo dobrze się w nim czuję. Także polecam, do wyboru do koloru jak to się mówi!

Zgłoś | Cytuj | Link

26 listopada 2011, 13:50

Tak, to prawda. Barwy natury śnieżki są super. Pomalowałam nimi ostatnio pół mieszkania i jestem bardzo zadowolona. Maja bardzo duży wybór kolorów. To prawda, że na pewno każdy znajdzie coś dla siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 grudnia 2011, 21:14

Niektóre te zdjęcia o ile się nie mylę są z katalogu Magnata. Przeglądałam go i bardzo mi się podobały te propozycje na urządzenie salonu i sypialni. Szczególnie przypadł mi do gustu motyw z drzewem na ścianie, sama mam zamiar po świętach zrobić coś takiego u siebie. Tylko nie wiem gdzie takie drzewko można kupić? Bo chcę dokładnie takie samo.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 534

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >